Just nu!

Traderapaketen växer snart över huvudet på mig och jag inser att det var lite dumt att göra det här så intensivt just nu! Men där har ni mig i ett nötskal ;) allt ska ske, helst igår!
För övrigt har dagen flutit på utan några som helst spännande utsvävningar! När jag hämtat barnen på dagis gick vi till en granne för lite fika, dock så har Gabriel verkligen varit en liten utmaning på eftermiddagen :/ skrik å gnäll! Han kan vara väldigt jobbig stundvis, men samtidigt vet jag att han svårigheter med att syresätta sig helt okej påverkar hans humör enormt. Jag längtar tills dem kommer fram till hur han ska medicineras för att hållas i bra form.
Nu har jag ätit te och skorpor med min kära mor! Försöker organisera med adresser, pengar, ja allt som har med tradera att göra och jag ska fira när jag skickat iväg allt :P

Vi hörs imorrn!! Puss på er

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2424711/images/2012/pic_187174917.jpg" class="image">

Hej på er :)

Första dagisdagen den här veckan för pojkarna och det känns skönt att få vara lite ledig :) igår var jag på sjukhuset med Gabriel för astmakontroll och han har nu fått en tredje medicin :( hoppas han blir bättre i luftvägarna snart så att han slipper bli så ansträngd när han busar!
Jag har fullt sjå här med att skicka iväg massa traderagrejer och så vimsig som jag är så är det svårt att hålla koll ;) jag insåg att det kanske inte var så smart att pyssla med det här när man är ensam och har en 1-åring å en 2-åring runt fötterna :)
Med den vanliga turen man har så fungerar inte värmen i bilen längre, och jag har ingen aning om det är fläkten eller nån säkring :O så imorrn efter dagislämningen ska jag få komma till en verkstad! Jag hatar bilar!!!
För övrigt går allt som smort, förutom att jag har svårt att sova. Börjar kännas oroligt när vi inte vet helt om vi får nån bostad i Norge snart eller om vi måste lösa det på hemmaplan! Jag ogillar att jag inte har kontrollen. Nu när T är borta 2 veckor så får jag lägga hus/lägenhetsjakten lite på hyllan också eftersom jag har FULLT sjå med småttisarna! Plus att han vet mycket bättre vart saker och ting ligger.
Nej nu ska jag städa undan lite innan virvelstormarna är hemma, sen posta några paket :)

Vi hörs sen!! Kram

Gabriel igår på sjukhuset :) spatserade runt och skrattade! Spanade in på folk genom lägsta fönstret på dörrarna, lilla busungen <3

Pust!!

Första dagen utan min älskling och pappan till våra små gossar! Lämnade honom vid tåget i förmiddags och sen har dagen rullat på, utan rast utan ro ;) Men jag har en känsla av att det här kommer gå superbra, såklart!! :) Däremot blir det värre med längtan efter mitt hjärta, tänk att man kan sakna en person så fort den vänder ryggen till för att bege sig iväg <3

 Idag har vi umgåtts lite med mormor, min mamma alltså! Mat, fika, lek, mys, promenix och pulkaåk! Tror bloggen blir lite lidande av min tid framöver som ensamstående, vilket är förståeligt.. Nu ska jag försöka fixa och dona så att jag kan komma i säng i skaplig tid, när inte kvällsmänniskan är hemma. Annars kommer vi inte i säng före 24 om kvällarna :P Men det orkar jag inte men nu sörrni, här är det tidigt i säng som gäller.. Imorgon ska vi upp tidigt också för att Gabriel ska vara på barnkliniken angående astman kl.13!



 Lilla snuttgrodan i sin nya Bamsemjukisdress :) Så gulligt med Mumin och Bamse på dagis tycker jag :)


Mammas största goding ringer till pappsen som sitter på tåget och säger godnatt <3

Ha en fin kväll alla!! :)

Ps. Ni har säkert redan förstått det redan, men det är inte jag som laddar upp massa kopior på bilder, utan då bloggar jag från min iPhone och appen gör lite som den vill! ds.

En eftermiddag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2424711/images/2012/pic_186798302.jpg" class="image">

Kväll igen!!

Här är det ingen lugn vanlig lördagskväll inte ;) Först hämtade vi upp två glada pojkar hos L och M som hade dem hela eftermiddagen så att mamman å pappan fick dona lite! Grabbarna bus hade skött sig utan minsta bekymmer och fått vara med på kalas :) Känns bra att dem trivs <3
 Väl hemma var det lite kvällsmat för deras del, sen välling å bums i säng!! Slocknade som två små ljus.. Själv håller jag på att laga lite storkok med kycklinggryta som kan vara till lite hjälp under dem här veckorna när orkan tryter :P Smart va?? Imorgon ska jag göra ytterligare ett på korvstroganoff :)
 Älsklingen packar för fullt och tåget går imorgon i 11-tiden så jag ska skjutsa honom till stationen och vinka farväl ;)



Vårfint till grabbarna! :) Båda från Lindex, härligt med vitt, frågan är om man törs sätta på Gabriel slasktratt en sån :) Gillar såna jeans som har skön mudd och resår, lekvänligt helt enkelt!! :)

 Nu ska jag återgå till matlagningen! :)

Barnfri fika med älsklingen min :)

Lördag!! <3

Hej godingar!! Här har vi haft en lugn start på dagen med mysfrukost och lite bus! Sista dagen idag som älsklingen är hemma, sen blir jag ensamstående i 2 veckor. Det kommer gå superbra, förutom min tidigare nämnda skitjobbiga mörkrädsla ;) Som tur är har jag fina vänner som erbjudit sig komma och sova med mig nån natt här å där så det blir ju mysigt! Pyjamasparty, känns som man är tillbaka i ungdomens dagar igen :P

 Nu sover gossarna, och eftermiddagen ska dem spendera med Lisse och Matte. Dem har t.o.m sån tur att dem ska få följa med på kalas :) Det blir populärt tror jag!!
 Vi ska fixa å dona lite med det sista så att det underlättar lite för mig att vara själv med dem här två vildbattingarna vi har :)

 Hoppas ni njuter av en fin helg!! Vi hörs senare :)

Pulkatur med familjen :)

Så mysigt, synd att det mörknar så fort bara! Vi har åkt i små backar under promenixen och Gabriel är så lurig för rätt vad det är så sprätter det till och pulkan väger inget längre, så ligger han pladdask på magen bredvid :D busunge!!

Vaccin!

Igår fick minstingen 1-årsvaccinet som varit uppskjutet pga hans alla förkylningar å febertoppar. Igår gick det bra och även imorse så vi trodde att vi skulle slippa det men sen ringde dem från dagis. Nu har han sovit länge och väl här och försöker vakna till lite framför Emil i Lönneberga :)

Bloppis!

Lägger in några plagg som är i jättefint begagnat skick och ser om det finns nåt intresse. Om så är, maila mig om det plagg du är intresserad av så kan jag skicka det! Frakt tillkommer på 24:- [email protected]



Jättefin klänning från Gina tricot, Strl.34 (mer som 36)! Använd 1 gång. Nypris 299:- Säljes för 100:-



Klänning från Rare Fashion/Nelly i Strl.8 Oanvänd! (36) Nypris.399:- Säljes för 150:-




Klänning Vila/nelly i Strl.XS Använd 1 gång! Nypris 199:- Säljes för 70:-




"Jeansklänning" från H&M. Använd fåtal ggr, som ny! Nypris.249:- Säljes för 70:-



Fin tunika Vila/Nelly i Strl.S (passar mer XS) Nypris ?? Säljes för 50:-



Söt klänning/tunika Vila i Strl.34 Använd men i jättefint skick! Nypris.249:- Säljes för 50:-



Klänning/Tunika i Strl.34 från Gina tricot! Nypris.249:- Säljes för 70:-

 Alla plagg är som sagt i jättefint skick, skulle inte sälja nåt gammalt avdankrat ;) :)

 Kram på er!!

Godmorgon!

Imorse sov vi lite längre än väntat allihopa :) Så det blev ett enda kaos innan grabbarna lämnades på dagis! Jag vågar nästan inte tänka på hur det blir när T har två veckor bortajobb i Norge :O Puh!! Men det går väl.. Lite mycket bara med två små som inte kan klä på sig själv, äter olika frukostar pga Gabriels allergi osv. Tur att dem är så otroligt söta då så att man nästan kan bryta ryggen av sig och svettas ihjäl för deras skull utan att det gör så mycket ;) Tråkig blogg just nu, utan massa fina bilder! Jag vet, men jag har så fullt upp hela tiden, vet inte ens vad jag gör. Men jag ska bli bättre igen, det lovar jag :) Det blir roligare att fota mer också när det blir ljusare dagar och våren kommer. Roligare att fota också när man trivs där man bor.. Ja ni vet :) Ska sälja min Nikon d3000 nu iaf, undrar om det är bäst att lägga upp den på blocket eller nåt?! införskaffa en jag kan filma med också eftersom jag filmar så mycket med mobilen!! Nu ska jag fortsätta fota lite plagg, lägger nog upp några senare idag och ser vad det finns för intresse :)) Ha en fin dag alla!!

Pizzadags :)

Min älskling får välja mat idag och då är det självklart pizza som står på menyn ;) vi blev bjudna på mat hos Lisse, GOD mat alltså men tackade vänligt nej pga pizzaplanerna :P
Nu är vi på g hemöver med två små tröttisar bak i bilen. Ikväll fortsätter bostadsjakten igen :) håller tummarna för att det perfekta boendet kommit ut på annons nu!

Vi hörs kanske senare :)

Goddag :)

Dagarna rullar på för fullt och idag har jag inte ens haft en stund över att titta in här :) vi håller på att röjer i lägenheten och förrådet! Ska försöka komma mig på en loppis här framöver tänkte jag :) många bäckar små... Jag funderar även på att lägga ut några av mina plagg här också som en liten bloppis och se om det finns nåt intresse :)

Nu är vi påväg till Lisse å Matte för lite mys och fika! Kram på er :)

Hej bloggen!

Kikar in och säger hej bara!:) Dagen idag har varit lite hektiskt, trots att båda barnen varit på dagis till 14 ;) Vi håller på att fixa och dona med allt som ska häna inom snar framtid som ni vet.. MASSOR som måste ordnas!! Nu ska vi ägna oss åt våra små restan av eftermiddagen och kvällen, en storhandling står på menyn också :)

 Kram på er så länge!! :)

Gooodis!!

Här kan jag säga att det börjar ringa i varningsklockorna när det gäller alla godsaker jag får i mig i veckorna.. Jag är så sinnesjukt godissuge, hela tiden! Det är jobbigt också eftersom jag får huvudvärk om jag inte har godis hemma som jag kan äta :P Jag har tur just med att det inte stör min vikt trots att jag äter stora mängder varje dag, då menar jag att jag inte missar en enda dag i vecka :/ Dålig ovana! Men jag ska verkligen bestämma mig nu att kosten ska ändras till det bättre! :)
 Nu sover Samuel och Gabriel, vi tittar på handboll och slappar i soffan.. Jag har fyndat ett regnställ till Gabriel på rea ett Didriksson från Babyshop :) Gick inte att kopiera nån bild på det så jag får fota när det kommer :) Jättefint, och Didriksson är ju slitstarkt!! Han behöver ju nu när han börjar på dagis och allt! Samuel har haft samma sen han började och kan ha det ett tag till, men snart räknar vi med ytterligare ett växtsprång! Våra små busgrabbar <3






Gabriel fick en alldeles egen tv-dosa av sin gudmor Lisse idag <3 uppskattat!!

 Kram alla fina!! :))

Promenix!

Hela familjen är ute på kvällspromenad och får friskluft :)

Monday!

Kikar in här utan att ha nåt som helst intressant att tillägga ;) vi har haft inskolning med G igen och dagen har gått superbra! Han slocknade i famnen på en av sina fröknar så vi har en glad pojke som trivs men som också blir trött av alla nya intryck <3 under tiden åkte jag och Samuel till Lisse och fikade lite :)
Nu ska vi äta mat snart här, det blir nog en lugn eftermiddag..

Kram på er :)

Söndag och utelek :)

Vi har haft en helt vanlig härlig familjedag idag.. Vi har varit ute till stor del med prinsarna och dem har fått åka både pulka och bob i det tama lagret med snö som finns på backen här ;) Gradantalet svänger här för fulla muggar, från -12 till plusgrader :O Konstigt väder, ingen riktig vinter men stup i kvarten ska man behöva frysa näbben av sig i onödan :P






 Titta våran söta och pigga lilla spillevink idag :) Astmamedicinen gör så att han kan vara ute med glatt humör!!
 

 Vi letar febrilt efter bostad i Norge och även om vi har 2 mån kvar i den här lägenheten så kan vi ju ändå inte räkna med den tiden, saker och ting måste ju hinna ordnas med också!! Vi känner att vi vill flytta främst för att T har fått jobb i norge och det underlättar en del för oss att bo där när barnen är så små. Då kan han istället för att jobba 2 veckor borta lägga om till mån-tors! Vi får se hur allt blir :) Hittar vi ingen bostad, eller rättare sagt inte får någon så får vi snällt stanna kvar.
 Imorgon ska lilla Gabriel på dagis igen, inskolningen fortsätter den här veckan vilket känns bra! Skynda långsamt så att han får vänja sig med allt som är nytt. Han ska även sova middag där :P Jag och T tror inte för fem öre att han tänker lägga sig ned på en madrass och somna! Men det trodde vi inte om Samuel heller och han var det inge problem med alls :) Men, ja, Gabriel är inte helt lik Samuel på alla sätt så vi får väl se!

 Nu ska jag lägga mig på soffan i älsklingens armar! Han är det bästa som har hänt mig....... <3

En vacker vacker liten gosse <3

:)

Här har ni en liten kille med mammans humör och temperament ;) från himmel till helvete, och jag känner så väl igen mig! Sådan mor sådan son :)

Igår!

Tack för en supermysig middag tjejer <3

Matildas!

Hej alla fina!

 Idag har vi haft en hemmadag, bara varit ute på lite pulkasvängar på för och eftermiddagen! Precis som en mysig lördag kan ta sig :) själv har jag gjort mig i ordning nu medans pojkarna ätit lite och nu har T tagit en promenix med dem i vagnen så att Samuel får köpa lite lördagsgodis. Jag ska bege mig till bussen snart och möta upp Eva och Denice i stan för lite middagstrevligheter :) Eva fyller år om några dagar så vi tänkte fira henne lite. Vi har även fattat ett beslut om att istället för att köpa presenter till varandra när vi fyller år ska vi istället försöka hitta på någon kul ihop :D Den här gången ser det ut som att det kan bli nån lugnare variant, hotellnatt och lite shopping kanske framöver eftersom Eva väntar liten <3 Nästa år ska jag föreslå att vi åker på Spakryssning ;)






 Minsta sockertoppen idag <3 Skön inne-och-mysa-dress från Villervalla!

 Ha en fin lördagskväll på er!

Pratstund!

Mamman och pappan tänkte sitta ifred en stund och prata om framtida val.. Men här har man två små trogna tennsoldater vid sin sida, eller mammagrisar rättare sagt ;)

Fredagsmys :)

 Här hemms sitter vi och slappar i soffan, dagen har varit härlig men lite slitsam med två rätt trötta små gossar! Den här veckan har jag inte hunnit fixa och dona med städ och tvätt som jag brukar göra, så jag har helt enkelt fått tvätta idag på eftermiddagen :P Jag ogillar hushållsarbete på fredagar men nån gång får väl vara ett undantag :) Plus att jag har en älskling som hjälp mig vika också så det är inge synd om mig! ;)
 Vi har varit ute och åkt pulka och bob idag, lekt och myst inomhus och vi har hunnit med en liten shoppingtur för att fylla på kyl och frys lite :) Jag inhandlade några tidningar så kvällen kommer bestå av att ligga i soffan och ta det lugnt. Gör säkert en kopp te sen..

 Men först, kinamat :)





Mammas vackra 2-åring utomhus idag <3

 Ha en fin kväll, vad ni än har för er!! :)

På affären!

Kan man egentligen handla i bättre sällskap??? <3

Sällskap!

Tänk vad en katt kan hålla en sällskap :) vår lilla Raymond har bott med oss sen han var liten kattunge, nu är det 1,5 år sen han flyttade hem till oss <3 han har vuxit nåt enormt och väger numera närmare 10 kg :) han är en Maine Coon och dem slutar inte växa förrän i 5-års åldern så han kommer fortsätta växa ett tag till :) han är nog världens snällaste katt! Han har fått stått ut med mycket, även om vi är väldigt noga med att våra barn ska vara snälla med djur! Raymond är T:s lilla bebis, han donar med honom jämt, lär honom apportera och sånt :P

Härliga fredag!

Här har det varit full rulle hela förmiddagen. Gabriel har varit själv på dagis och det har gått superbra :) dock så ringde dem och sa att han fått ögoninflammation efter 11 men vi har glömt att berätta att han har en trång tårkanal och att ögat krånglar lite. Dem trodde att det skulle växa bort men nu när han är över året blir det nog så att dem måste vidga den :/
Sitter och tittar lite på boenden, men det är nästan hopplöst! Vi får kanske skaffa en husbil att bo i ett tag ;)
Nu sover pojkarna och jag ska ordna lite lunch till mig och älsklingen :)

Ha en fin helg alla!!

Ojoj!

 Jag känner mig så himla virrig just nu, vaknade upp för en stund sen, på kökssoffan ;) Kommer inte ens ihåg att jag lagt mig där, undra om det är normalt?? ;) Jag har väl nämnt min trötthet.. Älsklingen såg att jag hade slocknat så han lät mig sova, i fullt ös från pojkarna :) Har inte hört ett smack jag!! Men vänstra sidan av kroppen är rätt mörbultad, så nästa gång får han bära över mig till soffan eller sängen :P

Aja, jag vaknade iaf till ett lugn, pojkarna sov och älsklingen satt fridfullt i soffan och spanade på tv:n.. Jag får väl njuta så länge jag har honom hemma :) Imorrn är det fredag, sista inskolningsdagen för den här veckan för lillen.
  På lördag ska jag ut och käka med två av mina tjejer, det ska bli supermysigt! Behöver komma bort från mina livsplaneringar en stund också!!
  Nu är jag hungrig, ska ordna nåt och slå mig ner i soffan. Få se när man blir sovtrött igen.



Min fina lilla groda igår som borstar tänderna lite själv också :)

 Kram på er!! --(--@

Mammas dagiskille :)

Efter att jag var in sist så kom pappan hem rätt vad det var, fröknarna ville rå om honom själv lite idag! Det hade gått alldeles utmärkt, både utomhus med lite pulkaåk och inomhus för massa lek och bus! Som jag anade så skulle det inte bli nåt problem att lämna honom utan snarare tvärtom så verkar han trivas bra! Känns lite vemodigt att skola in honom och känna att han trivs så bra, samma som Samuel gör nu och sen inte veta helt om dem kommer gå kvar eller inte :/ Men det är väl inte det enda dagiset på jorden heller, :)



 Dagisgossen i heldress från kappahl, alla mammor till små har nog redan sett den ;) Superskön dagisoutfit!!

 Nu är klockan 13.00, om en timme ska Samuel hämtas också.. Få se hur eftermiddagen utvecklar sig :)

Ha en fin dag!!!!

Tankar!

Egentligen borde jag väl hålla dem för mig själv eftersom ni säkert tycker att det bara blir svammel ;) men det är så jobbigt att inte riktigt veta hur närmaste framtiden kommer att se ut.. Jag vill flytta, T känner sig skeptisk! Men oavsett vad vi kommer fram till så är det mycket att ordna, jag känner att bor vi kvar här kommer T vara borta ca 2 veckor i stöten kanske, bor vi i Norge kommer han kunna jobba mån-tor.. Jag känner även att just nu finns det inte jättemycket som håller mig kvar, förutom våra fina vänner som ligger oss varmt om hjärtat. samtidigt måste man främst se till familjen, vad passar bäst just nu?!! Det är inte bara bara att planera flytt så långt bort med 2 små, var gör man av dem under tiden, hur gör man med alla saker, kanske man inte kan få med sig allt. Borde man hyra ett lagerförråd under tiden. Jaa frågorna är många som ni märker! Tankarna snurrar i huvudet på mig hela tiden. Jag har ju fått jobb här, som vikarie på ett dagis, vilket jag verkligen tror att jag skulle trivas med innan jag väljer att börja plugga igen. Jaja, nu ska jag återgå till mitt lilla planerande. T har precis ringt och kollat upp dagis och hur det ser ut på den fronten, men mest sannolikt är att dem inte får plats förrän augusti.. Så där sprack min lilla plan om att jobba en del i sommar då. Hej så länge!!

<3

Samuel med sin favorit Lelle :) kärlek vid första ögonkastet när lillebror öppnade SIN julklapp :P

Gabriel :)

Här är min lilla bebis idag, som plötsligt blivit så stor och skolas in på dagis :) inskolningen går över förväntan och imorgon ska pappan ta passet, tänkte faktiskt sova lite under tiden. Ta igen lite sömn :)

Första semlan :P

Kikar in!

 Hej på er.. Just nu är det mycket för oss.. Inskolning för minstingen vilket självklart tar på lite för både mamman och Gabriel :) Så tröttisar är vi nog allihopa!
 T har fått ett nytt jobb, vilket innebär att han kommer jobba borta och jag å mina pojkar får sköta oss galant här på hemmaplan utan honom. Det känns bra, förutom att jag är så otroligt mörkrädd!! ;)
 Som jag skrev i tidigare inlägg har vi sagt upp lägenheten vi bor i, det är av olika anledningar med den tyngst vägande är att vi inte all trivs här :( Och det är ingen medicin för själen precis. Man vill ju trivas i sitt eget hem..
 Så senast sista mars ska vi vara ute härifrån och samtidigt som det känns som en lättnad blir det lite stress över var vi ska ta vägen. Vår plan här framöver är ju Norge.. Men det är inte helt enkelt att bara ta sina små under armen och flytta över gränsen utan det är mängder av saker som ska lösas innan. Framför allt boende. Vi har sökt en del men fått avslag och det tror jag är för att vi inte är där personligen och går på visningar, så vi får väl se hur det hela ter sig.

 Idag ska jag lämna min kära familj för en stund, åka och ta en fika med Lisse som propsat på att åka ut och "rasta" den slitna småbarnsmamman :) Så grabbarna får lite egentid här och jag siktar på min första semla i år!

 Ha en fin dag, jag hinner säkert kika in senare så pratsam som jag är :D

En helt vanlig tisdag!

 Idag har vi varit på dag nr.2 på inskolningen för Gabriel! Det gick också galant, men han har varit lite medtagen från igår antaligen. Han blir alltid skakis av den starka dosen kortison han får inhalera på sjukhuset. Men annars trivs han, lilla gullet mitt <3
 Så kul att få se Samuel i dagismiljön också :) Han har ju en liten bästis, och dem gör allt ihop! Busar mest, idag har dem hunnit riva ut det mesta ur alla leksaksbackar och skrattar givervis höggljutt ihop över sina små hyss ;) Skjutsar runt varandra på saker, gungar gungbräda ihop. Vill sitta brevid varandra vid maten osv :) Sött!!

 Det är något av en sliten mamma som placerat sig på soffan just nu, Gabriel sover än och T åkte för att hämta hem Samuel på dagis. Jag är så trött, allt har tagit på lite extra på sistonet och det har väl sina grunder antar jag.
 Ska pallra mig upp och göra en kopp te här, läsa lite favoritbloggar :) Leta lite boende, det närmar sig med stormsteg och snart så är vi hemlösa ;) haha! Jobbigt det å!! Bäst att vi hittar nåt passande där vi kanske får möjlighet att trivas för en gångs skull :))

Inga bilder från dagen så jag lägger in från lekdejten med Hannah och Vera :)


Två små som hann med både skratt och tårar under dejten ;)


Samuel fick låna Veras Luciakrona och kände sig såå fin, varför placerade jag honom i en pepparkaksdress lixom?? Nää nästa år får han vara Lucia ;D

Fick ett sms nu, så vi får finfrämmande av Lisse! Då blir man säkert lite piggare :)

Ha en fin eftermiddag alla :) <3

Hej vänner!

Just nu sitter jag uppkrupen i soffan efter en låång dag känns det som, dagen började bra med en liten Gabriel (som ni såg) trivdes bra på dagis. Vi tror inte alls det blir problem att lämna honom vilket är en lättnad för mig, Samuel satt ju fast runt benet som en liten igel ;) Så jag hoppas slippa den här "lämna-på-dagis-ångesten" den här gången :) Gabriel lekte en hel del och det blev full fart med alla barn, och vi märker på honom att ju mer aktiv han blir, och nu när han går att han blir så ansträngd. Hostar och gråter.
 Han har ju ansträngnings och förkylningsastma, men igrå när vi träffade Eva och Fredrik nämnde även Fredrik att det såg ut som om han har svårt med andningen. Idag har det bara blivit värre, så T tog med honom in efter att jag pratat med barnkliniken vi går hos. Han fick inhalera kortison och nu har vi fått en astmakur vi ska köra här hemma sen ska han ha daglig astmamedicinering. Vi tycker så synd om honom att han ska behöva ha det så jobbigt hela tiden, stackars lilla gobiten våran. Nu vill vi att det vänder så att han får känna sig pigg och må bra!!
 Jag hade ett inbokat möte med min psykolog och därför fick vi lämna Samuel med Fredrik! Tack igen, det var mycket värt att Samuel fick ha roligt under tiden vi hade massa tråkigheter för oss :) När jag ringde för att hämta upp honom höll dem på att spela gitar och sjöng för fullt :) <3 Härliga människor!
 




Nu har T och Gabriel kommit hem, med mediciner som vi hoppas ska hjälpa lillen vår! Vi har även haft mormorn här på kärt återbesök. Nu ska jag leta upp nåt spännande som jag kan kika på på webbtv :)

Kram på er fina!!

Inskolning :)

Gabriel verkar trivas som fisken i vattnet från första stund! Bryr sig inte ett dugg om mamman sin, vilket är skönt! Väldig kontrast från att ha skolat in storebror ala mammagrisen Samuel ;)

På affären!

Inte alltid det enklaste att handla med 2 småttingar som ni kanske förstår!! ;) speciellt när dem är så busiga <3 man får helt enkelt springa mellan hyllorna och snabbt försöka plocka upp det som vildingarna kastar ur kundvagnen! Svettigt med andra ord :D jag känner varje dag att jag lever om jag säger så!! Men den kärleken.....

Matpaus!

Efter promenad i B-skogen med vänner så är vi nu på Ikea för att skaffa ny badbalja :) liten matpaus krävs!!

Dagen i bilder!

Gjorde ett inlägg tidigare som försvann, så nu orkar jag inte skriva om vad vi har haft för oss igen! Mer än att vi varit hos goda vänner på lunch och massa mys <3


















<3 <3 <3

 Trevlig lördagskväll på er mina finingar :)

Älskar!

Texten, gitarrerna, trummorna, karlarna ;) Allt!!! Nickelback-When we stand together One more depending on a prayer And we all look away People pretending everywhere It's just another day There's bullets flying through the air And they still carry on We watch it happen over there And then just turn it off (Hey, yeah, yeah, yeah, yeah) We must stand together (Hey, yeah, yeah, yeah, yeah) There's no giving in (Hey, yeah, yeah, yeah, yeah) Hand in hand forever (Hey, yeah, yeah, yeah, yeah) That's when we all win (Hey, yeah, yeah, yeah, yeah) That's, that's, that's when we all win That's, that's, that's when we all win They tell us everything's alright And we just go along How can we fall asleep at night? When something's clearly wrong When we could feed a starving world With what we throw away But all we serve are empty words That always taste the same (Hey, yeah, yeah, yeah, yeah) We must stand together (Hey, yeah, yeah, yeah, yeah) There's no giving in (Hey, yeah, yeah, yeah, yeah) Hand in hand forever (Hey, yeah, yeah, yeah, yeah) That's when we all win (Hey, yeah, yeah, yeah, yeah) That's, that's, that's when we all win (Hey, yeah, yeah, yeah, yeah) That's, that's, that's when we all win The right thing to guide us Is right here, inside us No one can divide us When the light is nearly gone But just like a heartbeat The drumbeat carries on And the drumbeat carries on (Just like a heartbeat) (Hey, yeah, yeah, yeah, yeah) We must stand together (Hey, yeah, yeah, yeah, yeah) There's no giving in (Hey, yeah, yeah, yeah, yeah) Hand in hand forever (Hey, yeah, yeah, yeah, yeah) That's when we all win (Hey, yeah, yeah, yeah, yeah) That's, that's, that's when we all win That's, that's, that's when we all win

Fredag kväll <3

Vilken härlig dag vi har haft idag! Lek och umgänge med fina vänner :) Det är sånt man får energi av såna här blåsiga slaskiga tråkiga vinterdagar :P Nu infinner sig lugnet här, pojkarna sover och älsklingen har just varit och handlat lite gott till oss! Har inte lust med nåt annat än att bara krypa tätt intill honom och bara vara, tillsammans <3 Ha en fin kväll, och en fin helg!! Kram på er

Lunch med Johanna :)

Delfinen :)

En förmiddag fylld med lek! Busiga barn och svettiga mammor ;) liite högre var förväntningarna över det nyöppnade leklandet, det förra var även större. Men Samuel stormtrivdes och det var huvudsaken, man såg knappt skymten av sin lilla vildbatting <3

Delfinen :)

Just nu!

Mama, en kopp te och fullt ös i tvättstugan med vårat tvättberg som går till världshistorien! Idag blir det lekdejt med Hannah och Vera när Samuel slutar på dagis :)

Godnatt hälsar Raymond!

:)

Saga!

Just nu är det högläsning på G, Gabriel har fått på sig pyjamasen men Samuel ville springa naken en stund sa han :) snart välling och Godnatt för våra små <3 sen blir det lite te för min del..

Promenix i förmiddagssolen :)

Här är vi ute och går :) lillen slocknade precis! Myspys :)

Ha en fin dag!

BVC och vaccin!

Goddag vänner :) en lugn start på dagen utan så mycket innehåll förutom lek och mys med klänggurkan och snorjärsen Gabriel :) dags att hämta Samuel på dagis strax, samt ett BVC besök då dem får ta ett beslut där om Gabriel ska få vaccin idag eller inte!

Vi har fått upp Samuels julklapp från sina gudföräldrar :) ett Pippi-tält! Men ni kan ju se vem som är lycklig och tror att det är hans julklapp ;) <3

Ha en bra dag!!

Mysfrukost imorse :)

Var så dåligt med bilder idag, och en blogg utan bilder är ju supertråkigt! Därför får ni en frukostbild :) min kära älskling är dessvärre en bildvägrare och honom får jag sällan med! Men det har ni väl redan märkt?! :)

Kvällningens lugn!

Idag har varit en sån där dag när man elakt nog längtar lite tills småttingarna somnat för natten! Både Samuel och Gabriel har varit gnälliga i princip hela dagen. Snoriga näsor och hosta för minstingen och jag har på känn att det är förkylning på G! :/ Jag hoppas Samuel åtmistone håller sig frisk så att han kan gå sina dagisdagar, han behöver det :) Just nu sitter mina små i soffan framför en film och varvar ner, vi har varit på en liten lekdejt hos Denice och Thea och då blir dem ju lite uppe i varv! Älsklingen har fått egentid och vi kom hem till ett snyggt å städat hem :) <3 Vilken tur att vi är lika "pedantiska" båda två! Samuel är skitdryg när det gäller tandborstningen :( Det spelar ingen roll vad vi hittar på, sång, skämt, mutmedel. Inget!! Han gastar som en stucken gris och jag blir måttligt irriterad på honom :O Hur lång tid kan det ta lixom innan dem ger sig! Ikväll mitt under den jobbiga processen så sa jag att han kommer att tacka mig sen ;) Rena välvårdade tänder är ju hur viktigt som helst!! Mycket svammel från mitt håll! Inga bilder heller, skön att inte ha kameran i högsta hugg jämt :P Kram på er fina

Rackarunge!!

Hörde att det prasslade från min lilla sons rum, var säker på att han sov! Kom in och möttes av en liten Samuel som tittade upp med sina oskyldiga små gröna och satt å smaskade på dem här!! En gammal ouppäten chokladkalender från i julen :)

Hej bloggen!

Seg, segare, Blogg.se.. I flera dagar publiceras inte mina inlägg som dem ska! Allt tar sån tid nuförtiden ;)

Har jag nämnt att jag har fått nåt på hjärnan? Jag har fått ett enormt sug efter att flytta till en gård någonstans, med möjlighet för lite djur, kanske getter och höns eller så :) T och jag diskuterar ofta om vad som skulle passa just oss framtidsmässigt. Och på den här fronten är vi absolut överrens, han gillar också tanken, speciellt med att se barnen växa upp i en sån miljö :) Tänk om man skulle hitta nåt gammalt men fint som det finns alla möjligheter med att fixa upp och dona efter eget tycke och smak!! Underbart ju :) Man kan ju hoppas att det inte dröjer alltför länge innan vi får chansen till nåt vi känner för.. 

Måndag imorgon igen då, helgerna hinner knappt infinna sig innan dem är över. Men så är det när det alltid är massa trevligheter på G :) I veckan som kommer har vi en del att fixa med, massa nödvändigheter inför närmaste framtid! Nu ska jag spana in lite boenden som kan vara aktuellt :) Sen hänga fjärde tvättmaskinen för idag....


Kappahl har den här jumsuiten nu, helt perfekt på dagis, lekland och massa bus :)) liiite dyr :P 299:- Känns som alla försöker ruinera än ;)

 Kram på er

Härliga söndag! :)

Lugn och skön dag efter jobbig natt med krasslig bebis! Vi har haft Eva å Fredrik här på lite frukost/brunch :) myspys.. Sen har vi bara chillat i soffan och pratat, fikat å kollat upp hur Astrid Lindgrens barnstjärnor såg ut som vuxna ;) spännande!! Vi kom underfund med att Tommy i Pippi var rätt gubbsnygg :)
För övrigt så hade Eva och Fredrik med sig lite sena födelsedagspresenter till pojkarna, ska visa sen! Helt perfekt!!
Ikväll åker julgranen tillbaks i förrådet och vi ska sätta upp Samuels pippitält som han fick i julklapp av Lisse å Matte på granens ursprungsplats :)
Mina tre grabbar duschar just nu så jag ska väl snart hämta ut den första till soffan!

Ha en trevlig kväll :)

Lördag kväll!

guud vad seg blogg.se appen är, jag kan inte tjata nog om det! Idag har jag lyckats få till några inlägg från appen som publicerats, men än visas dem inte :O Konstigt!! Dem kommer väl under kvällen!
 Vi har varit å storhandlat lite, samt ätit på stan som är enkelt med bara 1 unge :) Bytt storlek på ett par skor till samuel som jag ska visa sen!
 Nu sitter jag här i soffan och bara njuter av lugn och ro, Gabriel sover och vi ska äta middag framför en film :) Så har jag lite nya tidningar också så det blir nog en härlig lördagskväll :)) Fick tillbaka min kamera idag också från Lisse, så här är några bilder från vårat senaste fikabesök där..


Finaste underbaraste Samuel <3


Favoriten :)


Kul att köra på lillebror också :P

 Kram på er vänner <3

Storhandlar!

Nu så, har vi shoppat lite inför en frukostdejt med Eva och Fredrik imorrn :)

Mms från Gudmor :)

Samuel och Lelle är tydligen ute och shoppar lördagsgodis :) Gulligt!! :D

På språng!

Nu har jag å mamma och pappa åkt iväg lite äventyr! Inte så spännande då vi ska handla mat och så men det är skönt att få vara ensambarn ibland :)

Fräscht??

Såg just att Bluebox.se säljer Microvågstofflor som man värmer i micron :O Fy fasiken vad äckligt alltså!! Tänk om man har värsta fotsvetten, så ska man micra mat i micron sen då? Men!!! Och plus att man går på golvet med tofflorna :/ Blir nog ingen hit tror jag!!



Godmorgon bloggen!

Här har vi haft en händelserik morgon, Samuel som numera inte har blöjan som säkerhetsåtgärd har hunnit både (ståendes eller sittandes) kissa i sängen, bajsa på golvet, i vilket både Gabriel krupit runt i och han själv gått och trampat i. Allt inne på hans rum, under loppet av minuter.. :P Så nu är det iaf rent här, nybadade ungar och skurade golv samt första maskinen tvätt i full gång :) Kul med barn ibland!! Just nu har jag precis satt mig ner, en kopp te och lite gröt.. Det är alltså min frukost och jag har blivit otroligt slarvig med maten. Så länge barnen och mannen äter är det frid och fröjd! Just nu sover pojkar små och sen kommer Lisse och Matte för att hämta Samuel som dem ville låna hem över natten :) Det blir nog jättemysigt för honom, och Gabriel får ha mamman å pappan för sig själv! Trevlig lördag alla!! :D

iPhonebilder!

Hittade massa gulliga bilder i min älsklings telefon från vår, sommar och mån från nyligt :) tänk så ljushårig Samuel är om sommaren, och lockig när han har längre hår! Och det är först när man tittar tillbaka på bilder som man ser hur fort det går med små barn! Mina fina små gossar <3

Här ja!

image description
 Appen ville inte ladda upp bilden från mobilen som vanligt! Fina va?? Julkapp från Johanna <3

Nu blir det film för mig och älsklingen :) Kram och trevlig helg alla fina!!

Pojkarnas sena julklappar :)

Kalas!

Idag har vi varit och firat min fina vän men även kusinbarn Johanna som fyller 23 år idag :)
Hon hade bakat en jättegod smörgåstårta och fastän det var hon som fyllde så skämde hon bort oss med sena julklappar :) ska visa pojkarnas sen, inlägget tidigare såg ni mina söta tofflor som jag fick!
Min kamera är kvarglömd hos Lisse så därför blev det inga bilder idag tyvärr! Därför jag bloggar från mobilen, appen som funkar för en gångs skull!! ;)
På bilden ser ni Samuel, med ännu en flickvän :P var det här nu ska sluta :) sötnosar som har lekt hela eftermiddagen och skrattat som bara den, och emellanåt trilskats om leksakerna såklart :)

Tack Johanna :)

Shoppingsug!

Gud vad mycket fina kläder det finns till våra små gryn :) Nu vill jag ha slut på rean så att alla vårnyheter kan komma in i butikerna. Finns det nåt bättre? Undra om det kommer bli vinter först?!?! ;)
 Här har jag precis blivit serverad god mat av min kära man, i form av Kycklingpytt med ägg, rödbetor å grönsaker :) Jaa jag vet, jag är bortskämd ;D <3 Så nu har vi avnjutit en middag för två här och sitter nu i soffan och myser.
 Imorgon blir det nog en lekdejt på nya leklandet Delfinen. Eftersom det är röd dag får vi nog med oss våra karlar som det ser ut :) Så vi blir ett litet gäng med våra barn. Sen på eftermiddagen är vi bjudna på kalas! En härlig dag blir det nog med andra ord..



Älskar Polarns randiga.. Hoppas dem får in nåt med fina vårfärger sen :) Förra årets var superfina!

 Kram på er!!

Fynd!

 Äntligen har jag fått tag i ett par vinterskor till Gabriel, han har haft Samuels "gamla" höstskor nu som bara är liiite stora ;) Kläderna går ju toppen att ärva av brorsan men han har mindre fötter så att det verkligen skiljer på dem och han kan ju inte bada i dem när han ska traska omkring :)
 Dem här fyndade jag på en Tradera-aktion :D


Fina va?? Sprillans nya dessutom! Från Pax 199:- Som hittat enligt mig eftersom alla ordentliga skor till barn brukar gå loss på minst 500:- :O Jag tycker att Pax har fina skor och dem har bra kvalité har jag hört!

:)

Jellycat!

Titta på dem här söta nallarna, kommer från Bluebox.se och är populära bland olika bloggare som köpt till sina små :) Så himla söta tycker jag.. Finns även i några andra varianter :)




 Funderar på att införskaffa en varsin till mina prinsar. Gabriel ÄLSKAR mjukisdjur, Samuel har aldrig varit intresserad men som ni kankse sett så har det kommit nu att han tycker om dem, just för att han kan leka med dem och prata med dem :)

 Nu blir det sängen.. Även om jag inte är trött!! Så hopplöst att vara en grubblare...

Dagiskläder!

Hej på er! :) Alla mina tre grabbar sover och jag sitter uppe för att märka Gabriels dagiskläder eftersom han ska skolas in om lite mer än en vecka :) Lika bra att vara i tid!! Raymond har legat länge å spanat på mig med besviken uppsyn han inte fått nån burkmat idag, bara torrfoder :P Han är lite bortskämd våran lilla gullis, men jag kan inte låta bli att ha lite dåligt samvete för honom!
 Idag har Samuel varit på dagis, Gabriel har mest sovit och annars varit grinig då vi hade en vaken natt inatt med honom. Han är inte sjuk heller utan hade bara helt enkelt inte alls lust att sova :/ Så vi är nog lite reducerade allihopa här. 
 I eftermiddag åkte vi hem till Ida och Björn och deras nya hus som var jättemysigt! Blir lite avundsjuk och hoppas det inte dröjer alltför länge tills vi kan bosätta oss i hus :) Samuel och deras dvärgpudel Zeke lekte å busade som vanligt, Gabriel kröp runt å spanade in läget och så var deras lilla Fabian vaken och det hanns med lite bebismys <3




Våra busgrodor, som leker så mycket ihop nuförtiden :) <3

 Kram på er!!

Kusin vitamin!

Eftermiddagen här har bestått av lek och fika, för ovanlighetens skull ;) Jag tror inte att man gör så mycket annat som mammaledig! Men mysigt är det :) Vi har haft besök av min kusin Malin och hennes dotter Tilde som är jämngammal med Samuel, så kom Lisse för en kopp kaffe och lite mys med gudbarnen <3

  Nu har vi slängt oss här i soffan, tror och hoppas att jag slipper rör mig en millimeter ikväll. Förutom att jag kanske rör mig mot köket för att ordna lite te :) Visst ja, glömde att en maskin ska hängas också! Neej, det blev inge lugn å ro här ändå! Dags att sätta igång :P


Sötisarna "tremänningarna"? fikade..


Och lekte.. :)


Söttjejen :)

 Kram på er finisar!!!

Blogg.se-appen!!

Den är knäpp igen, under mitt inlägg lekdejt! igår så ska dem tre översta bilderna inte alls vara med :O Fattar inte varför den lagt till gamla bilder.. Men det ser ni säkert.. irriterad, varför fixar dem inte blogg-appen så att den funkar!!??

En tekopp om dagen!

Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät och en kopp te står på bordet, jag älskar te.. alla möjliga sorter! Undra om det är bra för en att dricka så mycket te som jag gör. Jag går alltid runt med en kopp som jag förflyttar runt med mig i lägenheten :P Mysfaktor!! Gabriel sover sött en stund och Samuel promenixade vi imorse för att lämna till dagis första gången efter storhelgerna :) Han är nog glad att slippa hänga med mamsen sin hela dagarna. Och nu den 16:e ska vi skola in minstingen också. Idag har jag gjort nåt viktigt, nåt jätteviktigt för mig själv och för min familj.. Jag har valt att gå till både psykolog och medberoende, kanske konstigt att nämna det här. Men jag känner faktiskt att det är ingenting alls att sopa under mattan eller dölja på något sätt. Alla runt omkring oss vet ändå vad vi går igenom och vet vilka problem vi har med vissa anhöriga. Jag tror det viktigaste för en själv är att slippa skämmas för saker och bara inse sanningen. Nu kan det nog bara bli bättre! Det viktigaste för mig är ändå MIN familj, dem lever jag för och vill allt väl. Då måste jag må bra själv också och komma ifrån det som inte är bra för oss! Kram på er <3

Lekdejt igår!

Sen kväll!

Klockan är snart halv 12 och vi sitter uppe än, ingen av oss som är trött vilket är konstigt :) Man borde gå och lägga sig när man har småbarn!! Vi har sagt upp vår lägenhet, och letar därför febrilt efter något annat. Vi letar mest i Norge men det verkar inte finnas så överdrivet mycket just nu så vi måste väl helt enkelt vänta ut det! Under nyårshelgen så har vi dock fått lite mer tvekan till att flytta dit igen av olika anledningar så vi får se om vi ens tänker göra det!!!
 T har bökat med bilen nu, så batteriet är påfyllt och står på laddning. Få se om det är det som är felet, så att man slipper känna sig handikappad ;) Att ta körkort är nog det bästa jag gjort! Man känner sig så fri på nåt sätt.. Nu har jag ju haft det i 7 år, och aldrig blivit stoppad :P
 Jag å Sara har varit ute på promenix i regn å slask med barnen, sen varit hemma hos henne på en liten lekdejt! Alltid mysigt..
 
 Inga planer för morgondagen, förutom ett litet möte för min del. Så får vi se vad resten av dagen ger.. Samuel ska på dagis och leklandet är ju öppet så kanske vi tar en sväng dit med lilla surpuppan våran som för övrigt verkar ha en väldigt jobbig period med sig själv. Tur att han är lätt att lägga iaf :)



Sofie och Andreas söta son Lukas som hälsade på oss igår :) Med sina 3 syskon :))

Blir alltid så avundsjuk när jag träffar storfamiljer ;) Blir farligt för älsklingen att umgås med folk som har många barn. Det är ju såå himla mysigt!! Jag vill ha fler.. Många fler!!

 Puss så länge!!

Godmorgon 2:a januari!

 Igår snöade det och det var hopp om livet, men idag vaknade vi upp till ingen snö alls :(( Vi som skulle ut och åka pulka, och prova nya snowracern! :O Usch vad deprimerande måste jag säga.. Tur att leklandet har öppnat! Men otur att bilen står igen. Ja ni fattar!!

 Lite röj i lägenheten på morgonkvisten, lite jobbigt med två vildbattingar som florerar :) Ett tag fick dem sitta i Gabriels spjälsäng så att mamman kunde få damsuga i lugn å ro utan en som sitter på damsugaren och en som hänger i slangen ;) I spjälsängen hoppar dem och kiknar av skratt, så det är alltså inget barnplågeri som förekommer här :)




 Nu ska jag återgår till sysslorna, Gabriel sover och Samuel är ute och cyklar med pappan sin :)

Kram så länge

Nyårsdagen!

 Vårat Nyår igår firades med vänner och det var hur mysigt som helst, men det blev egentligen inte helt som vi hade tänkt oss. Allt var trevligt och ungarna var så duktiga å lekte men sen fick jag ett telefonsamtal som ändrade om hela tillvaron. Ytterligare en sak som jag inte kan gå in på här och det enda jag kan säga är att jag har lite problem med familjen. Mycket saker har hänt i det sista som gör att jag inte kan må helt bra, och jag önskar bara att allt ville ta en vändning. En vändning som gör att jag kan fokusera helt och fullt på min egen familj som betyder alldeles för mycket för mig..

 Idag har vi haft besök av en gammal vän till mig, vi slog oss ihop i sjuårsåldern och var oskiljaktiga till den dag vi flyttade ifrån stan ut på landet. Nu har hon fyra barn, jag har två.. Livet ser helt annorlunda ut men det känns som om vi aldrig skiljdes. Vi känner varandra så bra än känns det som :) Tack och lov att vi har alla fina vänner, och varandra. Annars hade tillvaron just nu varit outhärdlig. men det ska bli ändring snart. Det vet jag.. Nu är det nog från min sida iaf.


Jag med min väns söta dotter Nellie <3


Min lilla Samuel :) Nyårsfirare i toppform!!


Gabriel roade sig med julgranskulorna å skrattade när vi skällde på honom :)


Blivande kärlekspar? :)


Mina tre finaste i världen <3


Fick en bild ungefär på dem här ihop framifrån :)


Våra fyra duktiga barn som var med på middag :)


Linda och Philippa :)


Totte övningsgick med lilla fegisen <3


Trevligt :) Majsan å två bebisar saknas å bild!


Mitt lills snutthuve <3


Samuel försöker få sig en puss av Nellie :)


Majsan å Nellie <3


Min glada busunge :)


Skålar med Majsan som tyckte att jag aldrig får vara med på kort :)


Lelle var såklart med på nyårsfirande, och skulle få en puss av alla när vi åkte hem :)


Ha de!! Gott nyttår :)

 Nu ska jag göra mig en kopp te och krypa ner bredvid mitt hjärta i soffan <3 Prata om framtiden tills han blir trött på mig ;) Älskar den där karln!!!

 Puss på er!