Tankar!

Egentligen borde jag väl hålla dem för mig själv eftersom ni säkert tycker att det bara blir svammel ;) men det är så jobbigt att inte riktigt veta hur närmaste framtiden kommer att se ut.. Jag vill flytta, T känner sig skeptisk! Men oavsett vad vi kommer fram till så är det mycket att ordna, jag känner att bor vi kvar här kommer T vara borta ca 2 veckor i stöten kanske, bor vi i Norge kommer han kunna jobba mån-tor.. Jag känner även att just nu finns det inte jättemycket som håller mig kvar, förutom våra fina vänner som ligger oss varmt om hjärtat. samtidigt måste man främst se till familjen, vad passar bäst just nu?!! Det är inte bara bara att planera flytt så långt bort med 2 små, var gör man av dem under tiden, hur gör man med alla saker, kanske man inte kan få med sig allt. Borde man hyra ett lagerförråd under tiden. Jaa frågorna är många som ni märker! Tankarna snurrar i huvudet på mig hela tiden. Jag har ju fått jobb här, som vikarie på ett dagis, vilket jag verkligen tror att jag skulle trivas med innan jag väljer att börja plugga igen. Jaja, nu ska jag återgå till mitt lilla planerande. T har precis ringt och kollat upp dagis och hur det ser ut på den fronten, men mest sannolikt är att dem inte får plats förrän augusti.. Så där sprack min lilla plan om att jobba en del i sommar då. Hej så länge!!
Kommentarer
Postat av: Helenas Hem -fembarnsmamma

Oj vad spännande med flytt! Mycket att planera förstår jag. Men att ha pappan i huset borta i 2 veckor kan bli tungt! Hoppas ni kommer fram till den bästa lösningen för er! :)



Jag jobbar på Logica (fd wm data) som Pensionsspecialist. Jocke jobbar inom samma företag, fast som IT konsult. Där vi träffades! :)

Kram

2012-01-19 @ 11:21:38
URL: http://blogg.helenashem.se
Postat av: Emma - Mamma till Viggo och Melker.

Vad jobbigt det är när det är mycket tankar kring sånt där, speciellt hur och vart man vill bo... Förstår om det lockar att bo i Norge, eftersom din sambo faktiskt ska jobba där... Jag brukar tänka på såna som har en sambo som jobbar borta så där mycket, det måste ju kännas som man är ensamstående mamma då... Blir ju fullt upp för dig, ensam, så länge/många dagar i streck... Och på så vis är ju det bra att bo i Norge både för dig, barnen och pappan... Samtidigt som det som sagt inte bara är "bara" att flytta så långt... Har din sambo fått heltidsjobb eller är det tillsvidare?



Och tråkigt att barnen inte får plats på dagiset förän augusti? :O Om jag fattade rätt? Lät ju inte roligt :( Trodde ni höll på att skola in...



Hoppas ni kommer någon vart med era tankar och funderingar och att ni kan enas om något beslut.

Stor kram!

2012-01-19 @ 12:13:29
URL: http://emmashjartan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback