Såhär på kvällskvisten..

Nu har vi äntligen slagit oss ner i soffan, dagen idag har bestått av roa små pojkar, plocka och städa, fyllt på kylskåpet, hälsat på Lisse å Matte en sväng och nu har vi som sagt satt oss ner. En ren tvätt är hängd å en är på G så allt är i vanlig ordning med andra ord :)

 Imorgon är det dagisdags, Samuel ska gå som vanligt men Gabriel chansar vi inte ens på att skicka iväg, han är helt klart mycket sämre igen. Totalt orkeslös och alldeles rödlila under ögonen. Nu kan vi inte längre skylla allt på astman eller nåt annat eftersom han inte ens är förkyld. Orkeslösheten består. Tur att vi ska till sjukhuset igen på onsdag för vidare information om utredningen. Vi undrar såklart vad det är med honom, har sover största delen av dygnet men är ändå inte pigg. Kan man vara så dålig av allergi? Är det nåt helt annat som spökar?

 Vi ska även ta oss hem till Ida och Björn imorrn, gratta lilla Fabian som har haft dop som vi tyvärr missade när vi var i Norge nu! Men vi har självklart ändå present åt lillen <3 Så vi åker dit för lite fika och bebisgos..




 Nu blir det Big Brother som verkar bli bara värre för varje år ;) Kram på er :))
Kommentarer
Postat av: Sara - Tripp, Trapp & Trullsan

Så himla fin han är =)

2012-03-05 @ 20:02:59
URL: http://glamina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback