Ut på tur aldri sur ;)

 Här blev den ändringar i dagens planläggning då födelsedagsbarnet som skulle firas inte ens var hemkommen från sin utlandssemester.. Samuel som trodde att han minsann skulle få besöka Lisse och Matte protesterade lite mot att mamman och pappan tyckte att en cykeltur vore mysigt istället ;) Han är ju så medveten nu så egentligen ska man inte ens berätta var man ska för blir det nån ändring så kan han tjata hål i huvvet på en!
 Vi drog iaf på oss oömma kläder och begav oss ut på cykeltur, ner mot hamnen så Samuel fick tiiia på båtarna och när vi åker är han så söt för då säger han -Ha de båten :) Alltid samma sak, säger hejdå åt icke levande ting!
 Ut i skogen och Samuel å pappan ordnade lekspjut, mamman fick hampa på en mindre road, gasig och tung surpuppa, Gabriel :P Men det var mysigt, man får passa Samuel bara som tror att alla bär han ser är -Nam nam ;)
 Väl hemma blev det en enkel middag idag i form av pasta och carbonarasås, sen badning av båda prinsarna. Gabriel har haft ont i magen idag, jag tror det beror på att vi precis börjat få i honom mat med lite större bitar. Han var lite svår att få att sova men tillslut så slocknade han och nu är det lugn och ro i stugan.. Det blir nog lite tv och smågodis för våran del :)










 Dålig bildkvalité men det får duga tills min goding är hemma igen ;)

 Kram på er :))
Kommentarer
Postat av: felicia - 19 år och mamma

vad mysigt ni verkar haft det :)

2011-09-18 @ 21:36:21
URL: http://ettheltnyttliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback