God kväll torsdag!

Idag har solen strålat å timmarna flyger iväg för oss :) hinner inte ens tänka på bloggen å det kanske är ett bra tecken??
Gabriel är otroligt pigg å kry för en gångs skull och även om det är ett mysterium så är det fantastiskt härligt! Ni som hängt med här ett tag är medvetna om att vi kunnat räkna hans "friska" omgångar på en hand! Så för första gången på länge njuter jag faktiskt av att bara få rå om dem små liven med allt vad det innebär ;) det kanske låter grymt men det har inte varit helt lättsamt Gabriels första tid i livet! <3
Idag har vi haft fint besök av Christine och Åse med hennes söta lilla Adam :) tänk så länge sen de var jag såg dem sist så vi har bockat av ännu ett kärt återbesök idag!!
På eftermiddagen har vi varit ute här å lekt lite, promenerat å cyklat! Det finns bara ett litet problem och det är att på några timmar ute så hinner Gabriel försvinna iför synfältet alltför många gånger ;D han rymmer medvetet och ropar jag så gömmer han sig eller sitter helt stilla bakom något å lurar! Mysiga dagar seglar förbi, och nu har älsklingen entrat hemmet efter jobbdagarna borta! Tyvärr så blir vi ensamma lite till då han ska bege sig till Sverige inatt för att packa med sig lite kartonger med saker vi saknar!

Ha en fin kväll vänner <3

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej gumman! Harv försökt som en tok att fixa Viber nu men jag får inte igång det...=( Å nu startar den inte alls istället! Ska fixa detta iaf så vi kan prata riktigt!!!=)

På något sätt så låter det som att du/ni har kommit lite mer till ro nu, av inlägget här att döma alltså... Mest kanske för att Gabriel är pigg igen. Underbart! Men jag hoppas ändå att läkarna i norge kan lista ut vad han lider av då han e dålig. Stackarn. Ska fixa mobilen snarast så vi pratas!!!

Ta hand om er! Kram kram

2012-05-10 @ 19:30:45
Postat av: Jenna

Men så härligt att minstingen har en så bra period, måste kännas otroligt skönt, hoppas verkligen att det håller i sig!

Den gröna molohoddies köpte vi för nått år sen i en liten barnbutik här i närheten som har stängt igen nu, ska googla om den finns nånstans på nätet, den är verkligen så bra!

Kram!

2012-05-11 @ 11:48:08
URL: http://onlymama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback