Uppehåll!

Det slutade heldigvis att regna! Fick rasta vildingarna lite ;D

Badcape!

Titta sötisarna som Lindex har fått in, eller jag tror den med mumin hängt med förra året också om jag inte minns fel? Söta är dem iaf! Skulle vilja ha nåt sånt härligt åt pojkarna! Perfekt på stranden att sitta och mysa i! Frågan är vilken man skulle välja? Mumin är ju så sött! Men dem gillar ju bilar, speciellt Gabriel :D


179:- På Lindex! (Mumin finns i rosa också)

Puss/C

Torsdag!

Klockan är 13.30 och jag sitter fortfarande här i pyjamas?! Så ordentlig är jag!! ;)
Ute blåser det så att det viner runt husknuten och det plaskregnar utan dess like. Jag och pojkarna får nog helt enkelt stanna inne idag! Ingen kan trivas ute i den här stormen..
Just nu sover dem och jag försöker envist hålla fast vid sommarkänslan med lite jordgubbar och ovispad grädde :) har ni provat det? Det verkar vara en norsk grej. Hemma äter man antingen med vispad grädde eller mjölk! Men det är supergott!!

Släktgrej :)

 Tove: Titta vad jag hittade! Marcus och Sindre lär känna en 3.5 månad gammal Samuel <3 Mysigt!! Bilden var så härlig :)



<3

Dagen idag..

 Har varit rätt ensam, jag ska inte klaga men jag känner mig lite låst hemma med barnen och utan bil. Tack och lov så är det dags att skola in dem på fredag så jag kan vidga mina vyer lite.. Jag är ingen hemmamorsa ;)
 Det halvdana vädret hänger i sig och jag hoppas på att solen ska ta sig igenom snart så att vi kan börja hänga lite mer nere på stränderna och klipporna här. Pojkarna kan roa sig i timmar vid vattenkanten och leka med stenar och sand..

 Nu ska jag fixa till boningen liten snabbt här och sen mysa med lite jordgubbar och grädde.. Lyssna på lite musik och bara slappan av. Imorgon natt kommer älsklingen hem, det ska bli skönt!




Plockade lite blommor idag och tog in <3 Älskar blommor, blir så glad av det! Dem här fullkomligt kryllar det av här runtomkring.. Så söta :)

 Hoppas du får en fin kväll!! <3

Kram //C

Renbäddat!

Precis bäddat rent i lilla Gabriels säng <3 så sött! Ikeas nyhet på bäddset för spjälsäng. Älskar grönt, så fint till både flickor och pojkar.. Ett litet tips till er :)

Datorfantasten!

 Som så många andra barn, skulle tippa på alla ;) Så är Gabriel fastligt, nästan irriterande intresserad av vår laptop. Han har hunnit bli 1.5 år och lite till men vill fortfarande helst smaka på den och gärna slå på tangeterna så att det sjunger i öronen på en :O Ofta om jag varit på toaletten så hittar jag honom såklart uppe på bordet vid datorn, och eftersom jag är mer envis än honom så vill jag inte heller plocka bort den från bordet ;) Jag hoppas helt enkelt att det ska gå över, att det ska bli folk av honom snart ;D



Han blir så besviken när den försvinner ur sikte :)

 Här har vi varit ute på en långprommis med vagnen, pojkarna har stupat i sina sängar och jag ska förbereda lite mat innan jag slänger mig på soffan för en välbehövlig vila! :)

 Kram//C

Pyjamashäng!

Godmorgon hjärtat :)

Åh den här veckan känner jag mig så trött och ofokuserad! Har egentligen ingen lust med nåt annat än att sprada omkring här i pyjamasen hela dagen  Få se vad buspojkarna tillåter!!
Än så länge har vi bara hunnit med frukost och lite barnetv på olika håll.

Ville bara kika in och önska dig en fin dag! 

Sängkläder!

 Nåt jag älskar så är det fina sängkläder :) det är så mysigt att byta rent.. Jag älskar ju att tvätta också och för dem som känner mig väl är det ingen nyhet ;) Titta vad jag hittade...


Från Trendsales.se med märket Fairytale..Finns i två storlekar, 179:- och 229:-

Fiina va???

Hallå pussgurka!

Kikar in här mellan tvätt å fix i bostaden  pojkarna sover och jag planerar att lägga mig tidigt! Vi har inte gjort nåt vettigt idag och dagarna börjar för att vara ärlig bli liite långa! Har tackat ja till dagisplatsen, kanske har jag sagt det redan?! Längtar tills jag har lite frihet igen att kunna bege mig på egen hand å dona med saker.
Hoppas jag får träffa chefen på Gina Tricot på fredag så jag får veta hur mycket det är tänkt att jag ska jobba! Så man kan börja planera lite här..

Kram på dig 

Skypedejt! :)

 God förmiddag!!

 Här är solskenet ett minne blott verkar det som, och tänk så trist det plötsligt kan bli! Jag är så otroligt påverkad av vädret :) Vi har spenderat morgonen inomhus och vi har även haft en liten skype-dejt med Mamma och Lisse! Skype är så bra, men samtidigt så inser man vad man saknar så otroligt också när man ser varandra :/
 Ibland knäpper det till och då kommer saknaden över mig, tänk att jag flyttat ifrån några av mina allra bästa vänner <3 Nära, äkta vänner för livet växer inte på träd!
 




 Ha en fin dag söta du!! Vi hörs om ett tag :)

Marry the night!

 Hej fin! :) Hoppas dagen varit härlig.. Det har våran varit!!

 Just i denna stund sitter jag och väntar på att pizzan vi haft i ugnen ska kallna lite, är så känslig för het mat ;) Vilken lugn dag det här har varit.. Hela veckan har varit fylld av små äventyr och ibland behöver man en innedag. Pojkarna har dock varit ute lite i eftermiddag och lekt med pappan sin medans jag har fått ett litet break för att ladda upp inför mina ensamdagar här hemma.
 Vi får se vad vi hittar på för tok :) alltid blir det nåt!! Känns dock liite ensamt här, har några vänner men såklart inte alls i samma utsträckning som hemma i Sverige. Det tar tid att vidga sina bekantskapskretsar och ännu svårare är det när man är hemma med barnen. Det blir väl bättre så fort jag får komma igång och jobba :)

En sak som är underbar, det är att Gabriel är så pigg och kry nu igen. Jag njuter i fulla drag av att se honom i det här tillståndet. Han har bara haft ett astmaanfall under tiden vi spenderat i Norge och då behövde vi inte ens åka in med honom :) Han är ju väldigt arg och temeramentsfull, men det går säkert över med lite tålamod från oss <3





Han är så fin, så fin och jag är bara så stolt <3 Han lär oss allt om tålamod...

 Förresten, är det jag som är helt efter eller är det någon som hört Lady Gagas Marry the night?? Så jäkla bra!! :D Jag har fixat naglar och färgat ögonbryn här å poppar för fullt ;) Härligt!!

 Sov gott vännen!! :) Vi hörs imorrn....

Tischor!


Lindex 99:-
 
Söta :)

<3

Monday <3

 Hej du!! :)

Kikar in här en sväng för buspojkarna sover och vi har donat med en massa viktiga papper, mail och samtal! Nu är det lugnt en stund så vi tänkte fika lite här och njuta av sista dagen ihop. Imorgon beger sig mitt hjärta iväg igen på jobb och jag ber till vädergudarna att solen ska komma tillbaka här, just nu plaskregnar det!

 Känner mig så glad :) Jag vet egentligen inte ens varför, men det är ju bra ändå!! Det är så lättsamt när bitarna i livets pussel börjar falla på plats, en efter en.. (oj, det blev djupt :D Haha) Men efter en tid med bara massa otur och tråkigheter ser vi äntligen lite ljus i tunneln! :) Vi har dock ett litet bekymmer och det är var vi ska bosätta oss efter dem här tre måndernas prövotid! Vi letar överallt och det lilla bekymret vi har är att T konstigt nog trivs allra bäst i Sverige enligt honom själv, och jag trivs otroligt bra här.. Hur gör man??




Bilder från igår när solen sken <3

Hoppas du får en toppendag!!! :D

Korsvika!

Hej fina! :)

 Just nu ligger jag utslagen i soffan och försöker få lite kontroll i huvudet över allt som ska göras i veckan.. Tusen saker att ordna och så har man smågrodorna att roa. Vi har bestämt oss för att tacka ja till dagisplatsen och som det ser ut är det första inskolningsdagen på fredag redan! :)
 
 Dagen idag har varit superhärlig, vi har hunnit med en del viktiga mail och såna saker men även hunnit med att umgås med dem små.. Vi har promenixat till ett fint ställe som ligger ca 20 min härifrån där jag och T alltid var innan vi fick barnen.. :) Här kommer några bilder!









Godnatt på er <3

Några dagens!

:)

Nära till vatten <3

Det är så himla mysigt att ha fjorden rätt nedanför huset :) varje dag går vi ner och kastar stenar i vattnet eller badar fötterna om temperaturen är som idag :)

God Morning sunshines :D

 Vaknar upp här till strålande sol och klockan är 09.20! Inga barn å ingen man är i hus.. Han har tydligen gått upp och tagit dem med ut! Så här sitter jag med en kopp te och två mackor med ost å hallonsylt på och myser i godan ro!!
 Det är som sagt röda dagar här och inte ens en matvarubutik är öppen, så vi ska nog bara vistas i solen och leka lite med barnen hela dagen :) Klagar inte!!






Min lilla Samuel igår på promenix hem från morgonpicknicken!! :)

Nä nu ska jag klä på mig å gå ut på jakt efter mina älsklingar!

Ha en fin dag :) Kramar//C

Pinseaften! :)

Hej kära du!

 I Norge är det en dag man firar lite lätt idag, i Sverige är det röd dag och pingst men inget vi bryr oss om! :) Här är mestparten ute å grillar å myser idag.. Även vi! Dagen får tala för sig själv med bilder för mamman är stuptrött och ointressant plus att Mello börjar ju nu! Hejja Sverige ;D










Hoppas Du har en fin helg <3

Morgonpicknick!

Vi har precis kommit in å lagt två trötta prinsar :) det var så härligt väder när vi vaknade så vi bestämde oss för att ta med oss frukosten ut i solen.. Jättemysigt! Nu har mannen i huset begett sig och helghandlat lite grillmat och godsaker :) så i eftermiddag ska vi ner på stranden här och grilla med barnen <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2424711/images/2012/pic_204112317.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2424711/images/2012/pic_204112319.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2424711/images/2012/pic_204112320.jpg" class="image">

Dejt!

Ikväll har jag umgåtts med fina vänner på Solsiden som e ett supermysigt ställe här i Trondheim.. Massa uteställen å resuranger efter ett strök längs med en båthamn!
Drog med mig Aina och Tonje in på PoP och drog åt mig en solhatt med snörning så att jag kan knyta fast den på lilla G som vägrar alla slags huvudbonader ;)
Sen blev det fika för hela slanten, supergoda smoothies och en lång pratstund! Härligt, skönt att bara vara Carolina för en stund :)

Trevlig helg fina du <3

Tgif :)

Kan man ju faktiskt skriva idag :) härliga fredag! Älsklingen e hemma å idag har vi varit på besök på världens hemtrevligaste privata dagis :D som dessutom e villiga att ta emot våra små grodyngel från och med 1:a juni!! Hur kunde vi ha sån tur? :) ska väl tillägga att jag är helt galet otursförföljd :O
Samuel grät å skrek när vi skulle gå efter besöket! Ett gott tecken med andra ord..

Här händer det grejer!

Hej söt!! :)

Sitter framför tv:n nu å njuter av att min älskling e hemma igen :) har haft en härlig dag med barnen och Tove å hennes lilla Sindre <3 vi har vistats vid fjorden på klippor och grillat, fikat å myst :)
När barnen slocknat tog jag ett glas vin med grannarna under oss i kvällssolen.. Så avslappnande!! Har nog fått solsting idag och funderar på om jag måste införskaffa mig en solhatt om jag ska klara av dagarna utomhus ;)

Idag hade vi annons i tidningen om Dagmamma sökes :) direkt på morgonen ringde ett privat dagis som råkade ha precis två lediga platser och gärna välkomnade våra små gossar! En enda avdelning med 16 barn som mest! Hördes så bra ut, så lmorgon ska vi på dagisbesök!! :D ojoj,, det blir spännande :) anledningen till att vi skyndat på den här processen är att jag får komma och provjobba på Gina Tricot här i Trondheim och mest sannsynligt får jag jobbet! Hoppas jag ;)
Ja ni hör ju! Fullt ös medvetslös, precis som jag vill ha det..

Puss å kram//C

Hej :)

Kikar in från min iPhone.. :) är helt slut efter idag men det har varit så mysigt hela dagen!! Vi har varit ute, lekt, cyklat, promenerat och även ätit ute :) kom in från dagens bravader och fick se en brännskadas kräfta i spegeln :O haha! Dags att smörja in sig oftare i den starka solen.. Nu har jag lagat lite korvstroganoff så det finns att värma imorrn! Så perfekt mat att ha ståendes å den är nästan bättre uppvärmd! Ser fram emot strålande sol å måltider ute imorrn också!

Puss på dig!!

En dag på stranden!

Idag var det så varmt att en del badade!! Lite rädd att klä av pojkarna alltför mycket än, speciellt lillen som är sjuk nästan jämt.. Det måste varit väldigt kallt i fjorden ;) vi nöjde oss med att kasta sten och gräva lite i sanden!

2 av 4

God tisdagskväll!! :)

 Nu är vi halvvägs in i veckan och två av fyra dagar har passerat tills älsklingen kommer hem igen, jag vet att det säkert är knäppt att räkna ner varje gång men jag tror inte att jag är helt van än ;) Jag trivs ju så bra med människan <3
 Jag å pojkarna klaras oss bra, dem här två dagarna har det verkligen bara varit vi tre.. Och jag som annars är kanske den mest sociala människan och behöver folk omkring mig jämt har på något sätt funnit nån slags ro :) Jag är nöjd med platsen, tillvaron och mina vilda med söta små barn vid min sida.. Idag har vi bara njutit i fulla drag av ett oslagbart väder å härlig temperatur :D Så underbart!! Det är massa folk här nere vid stränderna och det grillas å barnen leker överallt! En stämning som inte går att jämföra med något annat :) Jag är nöjd, helnöjd!! Gruvar mig för att det bara gäller 3 månader på just den här platsen :,( Vill stanna.... <3

 Igårkväll och ikväll har jag och Samuel haft vällingmys på balkongen efter att Gabriel har slocknat, tror det kan vara skönt för Samuel att få sitta uppe för en liten pratstund med mamsen på tu man hand! Gabriel kräver så mycket på dagtid och Samuel är så otroligt duktig och självständig så ibland känner jag att jag kanske inte har helt tid med alla hans behov och alla hans frågeställningar. Min stora lilla gullunge!!





Älskar utsikten <3

 Nu ska jag som vanligt hänga en tvätt och plocka i och ur en tvättmaskin, ni början nog kunna det här nu ;)

Kramar//C

Lilla Skalle-Per :)

Vill bara uppdatera er med hans frisyrtillstånd :) äntligen har det börjat växa, härs å tvärs i härliga små lockar! Lillen blir blondare än storebror <3 precis som sin pappa när han var liten :)

Oj!!

Äntligen kom jag in på blogg appen :) härligt då kan jag uppdatera er lite mer igen!! Vi har haft en härlig start på dagen, spenderat alla timmar utomhus även frukosten som intogs i en gammal båt ute på gården! Jag kan vara lite påhittig sådär ;) nu sover smågrynen å jag ska sätta mig ute i solen och njuta av ca 2 timmars egentid!!

Ha en fin dag du också <3

Körsbärsträd <3

 Såna vimlar det av här i krokarna!! Behöver jag säga att dem är fantastiska <3 Dem skapar en viss stämning som gör en sliten mamma lite glad av att gå hemma med ungarna å bara lukta på blommorna ;D






 När jag ändå var igång såhär med lite Natureshoots :D Puss!!

Övergången!

 Hej fina :)

Vilken härlig temperatur det blev här idag, värmen har stigit sen vi klev upp och större delen av dagen har spenderats ute! Och fastän solen har skinit och vädret har varit underbart så har dagen inte bara varit en dans på rosor ;)
 Gabriel har inte varit helt i slaget och varit en sur och orkeslös 1.5-åring hela dagen!! :/ Jag har kånkat runt på honom medans jag roat min 2.5-åring som är friskare än fisken och har ett dagligt behov av stimulans och rörelse! På eftermiddagen när vi hade varit ute och cyklat lite slog han sig totalt vrång och bara skrek och grät.. Så jag fick ta honom under armen, samtidigt som Samuel blev otroligt besviken över att vi måste gå hem och slog sig vrång han också :O
 Så där stod jag med en unge under armen, skrikandes hysteriskt, en unge på backen som tamesjutton inte skulle gå hem, och en cykel som må se liten ut men ÄR TUNG!! :S
 Ojoj, innan vi kom hem, in i duschen med skrikhalsarna!! Grannarna måste tro att det är nåt galet här ;D Hoppas vi inte blir vräkta bara!!

 Nu har dem lagt sig, oj så skönt!!! :D DAGMAMMA SÖKES!!!!!!!!!

Till något helt annat, jag älskar övergången från vår till sommar <3 Temperaturen e lagom så man inte svettas och blir varm! Allt är så fint, man uppskattar verkligen grönskan som kommer krypandes :) Naturen är så fiiiiin!!!! Önskar jag hade ett bättre objektiv som lämpar sig mer för såna typer av fotografering...





 Nu är det dags att hänga tvätt å plocka ur diskmaskinen.. Hoppas ni haft en härlig dag!!

Puss på er//C

Sparkcykel!

 Hej du :)

 Här skiner solen igen och genast känns allt mycket lättare, även fast älsklingen lämnat familjen för att jobba borta i fyra dygn :)
 Vi har spenderat förmiddagen utomhus som vi alltid gör så länge det inte är storm ute, och idag har Samuel för första gången fått prova sin nya sparkcykel! Den har sovit med honom i hans sen inatt sen vi monterade ihop den igår ;) Behöver jag säga att han älskar den?? T.o.m när han ramlar så skrattar han! Här i Norge är det ju inte direkt platt och det går FORT i backarna kan jag säga.. Jag får bita mig i tungan för att inte vara en sån hönsmamma, men min lille Samuel, han är ju bara 2.5. :)

Några bilder.. Fånga dagen! :) Eller fånga sin tokiga lilla pojke som inte är rädd för f*n själv på bild ;)









 Min lilla älskling cyklade heela vägen till affären, som faktiskt ligger en liten bit bort! I uppför och nedförs backe :) Han är ju så duktig!!

 Hoppas ni får en fin dag :) Själv ska jag förbereda middagen innan dem små vaknar!

Kramar//C

Pyjamas!

Titta vilken härlig pyjamas :) Så fin och enkel.. Och vit :) Det är tryck på allt man hittar! den här gillade jag verkligen...



369:- Finns i strl.1-5 år hos www.thesleepycollection.se 

 Puss på er :)

Söndag!

 Hej bloggen, efter helgens uppehåll :) Jag har nog bestämt mig för att gömma datorn i ett skåp eller nåt hädanefter under helgerna. När min älskling är hemma prioriterar jag vår tid ihop, vi ska hinna med en del och även få tid för varandra och barnen <3
 Helgen har varit mysig med inslag av lite blandat, dels så fyllde jag 26 år igår och vi firade helt lugnt utan ståhej med bara familjen. På "hemmaplan" i Svergie har det alltid varit lite mer ståhej och jag kan väl erkänna att jag saknade det lite igår, men att spendera dagen med mina killar var såklart heller inte fel :)

 Dagen idag har gått ut på att organisera allt från kartonger in i garderober och det har vi lyckats med! Det tog en dag med några pauser men här i huset kan man bara räkna med att saker och ting tar TID! Små grynen är inne i en period då dem kivas mycket, eller kivas var lite fel ordval, fick dem chansen så skulle dem kanske klösa ögonen ur varandra ;D Så vi får gå emellan å hissa fredsflaggor dagarna i ända. så plötsligt så leker dem ihop som små änglar <3

 Här kommer några bilder från vår promenad i omgivningarna här idag.. :)













Såå fint är det här :) Tror man aldrig kan tröttna på vackra vyer, man blir lycklig av det! Speciellt när solen tittar fram ;)

 Nu ska jag lägga mig på soffan med en kopp te! Ogillar att T ska bege sig imorrn, jag har så fasligt ont i ryggen :O Jag brukar aldrig ha ont i ryggen, ingen annanstans heller för den delen.
 Hoppas ni haft en fin helg <3

Kram på er//C

Norgefavorit!


Den är bara så god :D Den går varm här hemma, med hallon eller blåbär å crunch i!!

<3

Egon!

Hej på er! :)

 Vädret i Trondheim fortsätter i samma anda som igår och det regnar mest hela tiden, vi har tagit igen oss från igår med en helt lugn förmiddag! Efter pojkarnas middagsdupp gav vi oss iväg till skatteetaten och ordnade norska personnummer till våra små :)
 På väg hem åt vi Pizzabuffé på Resturang Egon! dem hade en liten lekhörna där, perfekt!! :D

 Oj så ointressant jag var idag!! :O Har verkligen inget vettigt att säga, haha! En sak kanske, jag fyller år imorgon, 26 hela år! Är man gammal då eller? Jag känner mig lite gammal faktiskt! :O Trodde att jag var 20 jag men tji fick jag :D Känner mig lite sorgsen över att inte få spendera dagen med mina fina vänner hemma i Sverige <3 Så det blir inget firande imorgon, mer än med min fina familj som inte är så bara det heller :)


Garderad för regnet ;)


Bra med utrusting på barn som tror att det går att bada i otrevliga temperaturer :P


-Oj mamma, jag hittade nåt spännande! (så höll han på tills han ramlade platt på magen å vi fick gå hem)

 Nu ska jag njuta av lugnet här med min fina man <3 Ordna lite frukt och lite te tror jag! Känner mig lycklig :)

Kramar till er <3

17 Mai! :)

God kväll :)

 Oj vilken härlig dag vi har haft!! Trots att det regnat hela dagen så känner jag mig så glad och nöjd!! Pojkarna har fått uppleva sin allra första 17 maj idag och vi har haft det bra från morgon till kväll!! Vad kul det är att dem verkligen har en dag då dem firar sitt land <3 Fint tycker jag.. :)
 VI är mätta och belåtna och nu sover båda prinsarna som stockar i sina sängar! Bjuder på ett bildregn från dagen, det bästa sättet att beskriva den på.. :) Inte så mycket bilder på resten av folket dock eftersom jag alltid blir så osäker på om dem vill vara med i bloggen..






















 Godnatt på er <3

Dagen före dagen..

 Godkväll vänner :)

Här har vi haft en fullspäckad dag och jag lyser med min frånvaro i bloggen lite, mycket för att bloggappen svikit mig igen :/ Är det nån mer som har problem??
 Vi har haft finbesök av Aina och Tonje och det var på tok för länge sen vi sågs, men allt var precis som vanligt :) Härligt!! Pojkarna var störtförtjusta! :D Har knappt fått i dem nåt å äta idag och jag tror att minstingen är lite plågad av sin mage.. Imorse fickade jag upp en stinkande unge med skit upp i nacken, jag slängde hans pyjamas som inte ens var värd att slänga i tvättmaskin å förpesta den :O Bättre lycka imorgon!

 Imorgon är det en stor dag här i Norge, den 17 Mai firas högt av stora och små! :) Samuel och Gabriel upplever sin allra första och det ska bli spännande! Dem är ju ända hälften Norska å hälften Svenska.. Ser fram emot en härlig dag <3

Sneakpeak.. ;)







 Nu har min älskling kommit innanför dörren.. Här blir det "fredagsmys" ikväll eftersom det är fridag imorgon och bara massa trevligheter :)

 kram på er allihopa!

Elexia!

 Hej på er godingar :D

 Dagen idag har varit supermysig! Det går åt rätt håll för min del vad det gäller att komma in i en social och normal vardag här i Trondheim :) Vi har mycket som är jobbigt och mycket som jag inte skulel gå in på här förstås men det kommer lösa sig framöver. Just nu är det viktigt för mig att Samuel och Gabriel har det fint på dagarna och all fokus ligger på dem!
 Förmiddagen spenderades med min nyfunna vän som jag tidigare nämnde, Siv och hennes lilla Sölve! Vi tog en lång promenix och pratade om livet.. Så damp vi inte på ett mysigt café med våra tre vildingar och tog en varsin Pepsi (Som kostade 35:- :O :O) Ungarna var nöjda med lite medtagna kex å frukt!
 När vi sedan strosade runt på köpcentrat så rymde två av barnen in på ett gym där det fanns en lekhörna där mammor å pappor lämnade sina barn medans dem tränade :) Och Siv som också går hemma å har samma känslor för de som jag, alltså nästan blir galen av och till och vill bara helst ut och jobba tittade på mig och vi kom telepatiskt på en toppenidé :D Självklart ska vi skaffa gymkort och gå och träna tillsamman å lämna barnen en stund i lekhörnan!! Vilken chans för oss båda att få uppleva lite egentid!! Haha!
 Pojkarna har ju inte fått dagisplats förrän i augusti och här har jag och T ingen avlastning alls och det saknar vi redan. Man behöver det, vi behöver det!! Så när T jobbar borta i veckorna måste det ju vara helt perfekt!! :D


 Pojkarna äter bollar! -ska vi ta en till??


Min vän Åse och lilla Gabriel <3


Lillälsklingen :)


Åses lilla Adam som är 1.5 mån yngre än Gabriel :)


<3


Så snäll å go <3


Mina smågrodor gaddar ihop sig å rymmer från mamman sin ;)



Så många härliga små gångvägar <3


Glädje <3


Området..


Lekparken vi vistas i nån gång per dag åtminstone :)


<3 <3 <3

 Ha en fin kväll alla :) Kram på er!

Idag :)

Här kommer några bilden från dagen! Ska sätta mig en stund med bloggen ikväll men just nu är det lite tidsbrist, vi har precis ätit middag å badat efter en härlig dag med vänner <3

Jag dör lite..

 Har ni sett nåt så fantastiskt sött?? Det här blir bara för mycket för mig alltså <3 När jag ser dem här så inser jag att jag tyvärr nog måste införskaffa ett par inför en eventuell trejde liten son, även om vi gärna skulle se att det kom en liten tjej till familjen efter två små gossar såklart :) Men får jag sätta på dem här så är jag nöjd :D <3 Oj så sött!! Plus att jag har några små gossar framöver som ska få något fint i födselsgåva ;) <3




Dagens tips till er med väldigt smått eller växande gravidmage <3 Kan det bli finare??

Gabriels kanin :)

Igår upptäckte vi att Gabriel mist sin älskade kanin <3 nästan så att mamman fällde en liten tår! Den är så viktig för honom och han är dålig så ofta så det var så jobbigt! I första bästa butik hittade vi dock en liknande och kände att det var värt ett försök! Vi har provat med många innan men inga blir godkända! I samma stund blev han ju dålig igår och plötsligt så kramade han sin nya kanin som bara den <3 kan vi ha sån tur tänkte jag :) vi hade dock sån tur att när vi ringde bussällskapet vi åkt med så fanns den upphittad och innan dagen var slut så hade han båda sina kaniner :)

:)

 God förmiddag :)

Vi är faktiskt hemma, vi slapp en sjukhusvistelse igår då Gabriel återhämtade sig! Det är första gången det händer, att vi faktiskt slipper åka in  :O VI var lite chockade själv men så är det! Jättebra ju :D
 Idag är han helt ok, inte 100 men han hostar inte alls lika mycket så att han spyr eller så och då e vi nöjda.. Vi ska inte alls göra nåt spännande idag heller mer än massa nödvändigheter, så jag önskar er en fin dag <3


Stranden utanför oss..


Här fiskade jag och älsklingen när Samuel låg ovetandes i magen <3


Även när det är lite grått i trist här är det fantastiskt vackert :)

Kramar till er!!

Lilla Gabriel!

Sitter här just nu med lillen tätt intill mig sovandes i soffan <3 han är så dålig, han har försämrats under kvällen som han vanligtvis gör :( när han andas så hörs ett jättekonstigt ljud som jag aldrig varit med om förut :/ har ringt rådgivning som bad oss komma in, men han slocknade här efter det värsta så vi håller ut en stund till med astmamedicinerna vi har hemma! Tyvärr så brukar det alltid sluta med sjukhusbesök ändå men man kan ju leva på hoppet!
Lilla vännen våran, vi som trodde du skulle bli pigg och frisk av ett rejält luftombyte! Önskedrömmar..

Lördag!!

Hej på er :) förstår lixom inte helt var den här dagen har tagit vägen!? Säkert är det för att min älskling är hemma som timmarna går ännu snabbare! Vi har massor att ordna upp i men hinner knappt något med Samuel och Gabriel i hälarna hela tiden.. Idag är Gabriel dålig och hostar som bara den och när vi var på Barnas hus och letade Bunader så fick han en sån slemattack igen :/ inte fullt så allvarlig som vissa gånger tidigare med andnöd men absolut inte kul för varken han själv eller oss. Personalen kom till undsättning med våtservetter och så iaf :) vi fick inte i honom nån mat sen heller så jag hoppas verkligen inte att han blir dålig på riktigt igen :( då orkar jag inte mer snart! T är bara hemma imorgon och sen åker han ju! Usch vad påverkad man bli om barnen är friska eller inte!
Sen tar det ju tid att vänja sig med ett nytt ställe, har faktiskt haft lite hemlängtan nån dag här :'( känns lite ensamt här!
Nu ska jag passa på att njuta mesans jag faktiskt har sällskap ;) så hörs vi sen!

Ha en fortsatt trevlig helg <3

Nackspärr!

Oj, den här dagen har känts låång :/ morgonen började med att jag hörde en duns utan dess like och insåg snabbt att Gabriel tagit sig ur spjälsängen på ett dramatiskt sätt och landat på huvudet :O nu undrar jag lixom vad jag ska göra! Anser att han e lite liten för att byta till en växasäng än! När han sov middag la jag allt mjukt jag kunde hitta runt sängen!!
Vi har även varit på Aktiv barnehage idag :) som en stor gympasal full av mjuka mattor å leksaker :) helt perfekt! Förutom att Gabriel visade lite ilska mot andra barn som skulle ta "hans" leksaker :O kändes jobbigt för mig eftersom han visar mycket av sin ilska genom att vråla rakt ut! Mamman skäms kan jag tala om, och jag hoppas att mitt sätt att visa att det inte är ok sjunker in snart och han blir lite snällare ;)
Eftermiddagen har spenderats inomhus då det regnar idag och vi har haft nog med aktiviteter för oss den hör veckan :)

Kram på er!!

God kväll torsdag!

Idag har solen strålat å timmarna flyger iväg för oss :) hinner inte ens tänka på bloggen å det kanske är ett bra tecken??
Gabriel är otroligt pigg å kry för en gångs skull och även om det är ett mysterium så är det fantastiskt härligt! Ni som hängt med här ett tag är medvetna om att vi kunnat räkna hans "friska" omgångar på en hand! Så för första gången på länge njuter jag faktiskt av att bara få rå om dem små liven med allt vad det innebär ;) det kanske låter grymt men det har inte varit helt lättsamt Gabriels första tid i livet! <3
Idag har vi haft fint besök av Christine och Åse med hennes söta lilla Adam :) tänk så länge sen de var jag såg dem sist så vi har bockat av ännu ett kärt återbesök idag!!
På eftermiddagen har vi varit ute här å lekt lite, promenerat å cyklat! Det finns bara ett litet problem och det är att på några timmar ute så hinner Gabriel försvinna iför synfältet alltför många gånger ;D han rymmer medvetet och ropar jag så gömmer han sig eller sitter helt stilla bakom något å lurar! Mysiga dagar seglar förbi, och nu har älsklingen entrat hemmet efter jobbdagarna borta! Tyvärr så blir vi ensamma lite till då han ska bege sig till Sverige inatt för att packa med sig lite kartonger med saker vi saknar!

Ha en fin kväll vänner <3

Rosor!

Idag har några av mina fina vänner här gjort mig lycklig genom att komma å hälsa på oss samt att skämma bort mig med rosor :D som jag för övrigt älskar!!

Godmorgon i stugorna! :)

Mina små fina barn vaknade 05.45 idag :O så jag känner mig lite mörbultad! Skulle en gång för alla verkligen skaffa mig en kaffemaskin så att jag enkelt kan komma igång på mormarna ;)
Som tur är så lyser solen och det ska bli fint hela dagen! Halv tio har vi lekdejt i lekparken här utanför med en nyfunnen vän som heter Siv och hennes son Sölve som är lika gammal som Gabriel! :) sen går vi tillsammans till Sång och rytmiken på åpen barnehage, tror vi kommer få mysigt idag :)

En vanlig tisdag! :)

Hej på er! :)
Jag lyser lite med min frånvaro nu, men då jag har min iPhone från Sverige så har jag inte nät när jag är borta på äventyr :) det är precis vad vi har varit på idag! Imorse letade jag på busshållsplatsen, som jag inte hade koll på :) så tog vi bussen till byn, där bytte vi och åkte till en plats som heter Melhus. Där hämtade Tove upp oss och vi har spenderat dagen där med dem! :) det låter enkelt men jag kan härmed meddela att det är en cermoni utan dess lite att ha med två barn under 3 år på äventyr ;) i synnerlighet en viss liten Gabriel!! Men vi har haft mysigt, barnen har lekt och vi har blivit bjudna på middag, solen har varit på vår sida hela dagen. Härlig dag med andra ord!

Nytillskott!

Inte vi men våra vänner fick en son inatt :) lika underbart varje gång någon får barn! Grattis så mycket till er <3 njut av varje sekund med den nya lilla familjemedlemmen :)

För övrigt har vi som sagt haft besök här :) ett kärt återseende och som vanligt är det som om det var igår! Barnen har lekt å vi har fikat! Det har öst ner hela dagen men på eftermiddagen sken det upp och jag tog pojkarna i vagnen å gick och handlade lite mat :)
Väl hemma har vi lekt lite i lekparken härute och där träffade jag en kille med en son i samma ålder som Gabriel :) han tog mitt nummer å skulle ge till sin fru! :)
Jag har även gått till det närmaste dagiset å hört mig för lite om åpen barnehage och det hade dem där på onsdagar! Så det är spikat :) det går sakta men säkert framåt för mig här på mitt egna lilla sätt att finna mig till rätta i en ny miljö med två barn på halsen! Jag gör mitt bästa och hoppas allt löser sig till det bästa :)

Kram på er!

Morgonstund :)

Här har vi varit vaken sen halv sju ca :) älsklingen har begett sig och nu är vi själva här! Inväntar besök av en gammal vän till mig och hennes son <3 blir mysigt!!
Vi hörs av sen :) kram

Vi lever!!

Hej på er! :) här går dagarna i ett! Vi har hunnit göra oss någorlunda hemmastadda här i lägenheten! Omgivningarna är helt fantastiska <3 de första dagarna här har vi bara tagit det helt lugnt, utforskat området lite närmare! Haft besök.. <3 och imorgon åker mitt hjärta och jobbar! I ärlighetens namn känns det lite tungt då jag inte har helt koll här än men jag å pojkarna får väl hålla oss i närområdet ;) och imorgon får vi besök av en kär vän till mig :) det blir härligt! Måste tyvärr meddela att jag glömt min dator i Sverige så det tar nog nån vecka eller två innan jag kan blogga därifrån! :/ men tills dess får ni nöja er med iPhone bloggning å bilder därefter ;) det ska väl gå bra!! :)

Sköna maj!

Vi är klara med lägenheten sen igår och nu kan man börja slappna av! :) igårkväll tog jag med Samuel till en kase, T valde att stanna hemma då Gabriel inte mår så bra. Idag har vi varit å besökt min moster med mamma :) dagarna svischar förbi <3

Sista kvällen!

Nu är vi färdigpackade här.. Imorrn bär det av till grannlandet och där blir vi nu boendes :) Känns konstigt, nervöst, spännande och lite alltmöjligt med en kompott av blandade känslor!

 Måste hoppa i säng nu, här kommer några bilder från vår sista dag här iaf <3








Hej så länge!! Vi hörs när vi slagit oss ner i vårat nya hem för 3 månader framöver :)

Puss!! <3

Instagram!!

 Jag som många andra använder mig av instagram, har gjort det länge men inte helt förstått det helt. Men om någon vill hänga med oss där där jag är ännu mer aktiv än i bloggen så heter jag Carolina1986 :)

Puss på er, ha en fin dag!! <3

Avskedsgrillning :)

 Vilken underbar dag det har varit, 15 i skuggan och tokvarmt i solen :D Vi har fått en del uträttat och dagen avslutades hemma hos Ida och Björn där vi blev bjudna på grillat :) Även vår vän Linda kom och umgicks med oss och våra små! Pojkarna har lekt med bollar och busat med Tom, Björn och Zeke :) Fabian är så liten än så han har bollats runt mellan våra famnar och bara varit allmänt nöjd å go <3


på väg med mina små tuffingar <3


Gulle <3


Mammas pojkar!! :)


Lilla Fabian njöt i solen med lite yoghurt :)


Samuel, Linda och Fabian <3


Middag i solen med fina vänner <3


-Varför ligger du här? Kom och lek med mig!! :)


Min lilla fotbollsfantast <3


Sötaste stilen <3


:)


Gladaste lilla godingen <3


Triss i små gossar <3


Samuel intresserade sig för Fabian för första gången :)


Linda å Gabriel har lässtund!!


<3


Gabriel blev så trött, vilade hos Björn en stund :)


Mamma å Fabian <3


Samuel blev också trött <3 mammas lilla gullhjärta!


På väg hem kom det en liten söting och hälsade :)

En massa bilder på en härlig stund.. Nu är det läggdags, imorgon är det sista dagisdagen på killarnas dagis och vi ska inhandla lite avslutningsfika :)

Godnattkramar från mig <3

Sköna Maj :)

Hej vänner :)

Glest mellan inläggen i dessa tider ;) Men vi lever och frodas!! Vi har några dagar nu hos Lisse och Matte för att andas ut lite innan vi flyger på fredag..
 Igår var det ju Valborg och vi blev klara med flytten i 19-tiden, så jag tog med mig Samuel och följde med Lisse och Matte för att titta på en kase :) Mycket för att han skulle få se en innan vi åker.. T valde att stanna hemma med Gabriel som var toktrött! Det var mysigt att få en liten stund själv med min stora prins också <3


Samuel och Herr Nilsson spanar in majkasen :)


<3 Mor och son <3


Valborgspuss :)


Micke, Matte, Lisse, Miska och Samuel


Lite lek hanns med :)


Ingen kase att hänga i julgran ;)


Korv med bröd :)

En liten bilduppdatering från oss :)

Puss på er!