Samuel 2 år! :)

 Idag gratulerar vi våran lilla största kille här hemma med massa kärlek och presenter <3 Dagen började med att vi "försov" oss.. Barnen sov till 20 i 9! Fattar ni, det händer inte ;D Så jag och T jäktade upp medans Samuel fortfarande låg å sov. Fixade bulle med två ljus i och saft och två morgonpresenter så gick vi inte och sjöng :) Han blev lite sur över att behöva bli väckt av två skrålande föräldrar ;) Men när han såg bullen och paketen var han som en solstråle såklart :D Sen fick lillen gå på dagis några timmar och Gabriel umgicks med Gudmor Lisse medans mamman å pappan ordnade lite inför söndagens kalas :) 
 Väl hemma kom mormor och grattade, sen Lisse och Matte som inte kan vara med oss på söndag! Samuel uppskattade verkligen besöken och presenterna, han var så glad! Har lekt med sina saker här hela kvällen! :) Tack fina ni för att ni är så snälla med oss <3

 Lilla vän! Tänk att du är två år nu. Det känns som om det var igår jag fick se ditt lilla ansikte för första gången <3 Som om det var igår det låg en knappa månad gammal bebis med skjorta och fluga i hängvaggan å väntade på att få börja fira sin allra första jul :) Nu springer du omkring här som om du aldrig gjort annat! Du sjunger och dansar, pausar ibland för att komma och ge oss en puss eller två.  Våran glada, charmiga, vackra, speciella lilla Samuel med mammans heta temperament <3 Du förgyller våra dagar och kärleken till dig går inte alls att sätta ord på! Du är helt enkelt bara underbar. Något av det bästa vi vet och jag hoppas du har haft en fin dag. Lilla vän! Mamma, pappa, Gabriel och en hel drös med fina vänner och släktingar älskar dig <3


Stolt nybliven mamma på BB <3


Liten Smuel i BB-vaggan :)


En av våra favoritbilder härhemma :) 3 dagar gammal, hemma tryggt i hängvaggan <3


Plötsligt hade man en liten som låg och sov  i soffan :)


I mammas famn <3


<3 <3 <3


Mormor lär känna liten skrutt <3


Gullgrodan :)

Nu ska jag inta plats i soffan och äta lite gott kvällsfika med min älskling <3 Ha en fin kväll!! :))


Sista ettårs-kvällen! :)

 Idag har jag bakat, igen! Laddar upp med massor av saffransbullar i frysen till både juletider och fikabesökare. Så även till födelsedagskalaset som blir av på söndag :) Förra året skickade jag inbjudningskort till Samuels ettårsdag, men i år har jag verkligen inte haft tid! Vi är sjuka om varandra och på det har man ett hem att hålla i skakt! Nu, peppar, peppar är vi friska allihopa och hålle rtummarna att det får hålla i sig i helgen ocskå :) Lördag ska vi bort på middag hos vänner å söndagen blir det kalas.. Heela långa dagen :D
 Just nu håller vi på att slå in lite paket till födelsedagsbarnet! Så ser vi fram emot att fira honom imorgon också såklart!







Finaste Ettåringen i pyjamasen ikväll <3 Imorgon väcker man alltså upp en Tvååring istället, fastän Samuel berättade ikväll att han inte alls ville fylla två :)
 04.17 tidigt imorgon för snart två år sen kom Samuel till världen med Akut kejsarsnitt! En dramatisk, jobbig och långdragen förlossning som började redan 2 dygn innan! Som en kraftplugg på 3916 gram och 54.5 lång kom han, frisk och helt underbart fin.. Precis som idag :) Tänk vad tiden går fort. Man blir påmind hela tiden när man skaffat barn <3

 Nu ska jag göra lite te och krypa ner i soffan med några tidningar :) Kram så länge!

Första Advent :)

 Ingen snö här än, tyvärr.. Har hört på några håll att vissa sett årets första snö men här lyser den ännu med sin frånvaro! Jag känner mig lite piggare idag och febern har gett med sig även om jag fortfarande har svårt att svälja. Prinsarna är drabbade av vattkoppor och det är väldigt gnälligt just nu! Man får kämpa med att stänga av lite så att man får nån ro i själen..
 Förövrigt idag har vi haft fikabesök av min morster, hennes man och deras barnbarn vilket var väldigt mysigt :) Samuel och Gabriel har fått inleda en ny liten tradition här hemma, Adventspresent! :) Så varje söndag innan jul kommer dem få en varsin liten present i julstrumpan..

 Gabriel vaknade för en stund sen och kräktes upp vällingen i sängen :( Tredje gången han gör det nu efter att vi avslutat medicinkuren mot Reflux! Imorgon måste jag ringa vår läkare och rapportera så att dem får avgöra hur vi ska göra.. Nu har han ju precis börjat gå upp i vikt igen och så märker vi tydligt hur han tappar matlusten :( Såå jobbigt! Tycker verkligen synd om honom, han får ju aldrig en chans att vara pigg och glad!


Adventsmys :)


Moster å hennes man :) som beundrade sin "gammelsoffa" ;)


Paketdags :)


Samuel som blir 2 år på Onsdag :)


-Mamma, hjälp mig då!!


Samuel fick en Pippifilm och Gabriel en pekbok! :)


Raymond njuter av julefriden <3

Förresten :) Ni ser väl att soffan är färdig?? Kanske får lägga ut nån mer detaljerad bild sen..

 Hoppas ni alla har en mysig Första Advent :)) Kram på er fina!




Ajaj!!

Min hals tar livet av mig! :( Jag har legat på runt 39 grader från igår kväll och halsen verkar inte ge sig. Jag hatar att ta penicillin men känns det lika imorgon så åker jag till läkare, kan knappt svälja! Vi har haft min mamma här större delen av dagen vilket var väldigt välkommet eftersom jag i stort sett varit deckad, prinsarna har fått vattkoppor och även omdet är rätt lindrigt så är det ändå mycket gnäll då dem inte alls är helt i slaget. Vi borde nog sättas i karantän ett tag, så mycket sjukdomar som vi drabbas av :O

 Trots sjukdom och elende börjar det faktiskt bli lite julfint här hemma :) Till min lycka.. Finns det nåt mysigare än alla ljus, stjärnor i fönstren och små tomtar överallt?? Underbart.. Vi har även en ny liten tradition med pojkarna, istället för adventskalender med presenter varje dag (som jag tycker är lite over-kill) så ska vi ge dem adventspresenter istället.. Dvs, första imorgon, nästa den 2:a advent osv :) Mysigt med små traditioner.. Så nu ligger det två små inslagna paket i julstrumporna som väntar tills imorgon!




Kram och godnatt alla vackringar :) VI hörs imorrn!!

Myslördag!

Själv är jag jättedålig med feber och halsfluss! Pojkarna börjar kvickna till och älsklingen är pigg som en mört :) Mormor kom precis hit med en tidig födelsedagspresent som blev väldigt populär :) vattenfärger! Så nu målas det för fullt här.. Jag ska bädda ner mig under filten en stund å njuta av att mamman min tänker laga maten här idag :) guld värt!!

Hej fina :)

Jag dyker in här en sväng, egentligen inte för att berätta något intressant alls :) Jag vet att jag är osynlig i bloggen just nu. Men som ni vet så har två två små prinsar som fyller år snart och det blir mycket att dona med såhär innan jul! På det så har dem haft närmare 40 graders feber här i några dagar och vi misstänker starkt vattkoppor iaf på Samuel.. Bra att det kommer nu :) Sen så måste jag klaga lite också för mamman är också sjuk! Jätteont i hela kroppen, feber och så fruktansvärt ont i halsen att jag inte kan svälja :( Trots våra små sjukdomar här vilket inte tillhör ovanligheten så är jag lycklig, glad över att jag får fira julen med dem bästa jag vet.. Det har hänt så mycket i våra liv på sistone, saker och ting som jag inte ens vill nämna här. Vissa saker måste ju hålla sig utanför bloggen och alla därute. Det börjar för övrigt bli riktigt julfint här hemma och projektet med soffan har nåt sitt mål. Ska visa er imorgon, är jättenöjd med resultatet :D Ha en fin helg allihopa!! Puss på er :))

Julbak!! :)

Idag har jag och Lisse haft en nödvändig och mysig bakdag :) förr hade jag alltid hembakade bullar och sånt i frysen tills man fick kaffebesök, men nu när man har en ettåring och en tvååring runt fötterna ständigt så är det lite dåligt på den fronten :P nu blir det dock Ettårs och Tvåårskalas den 4:e december och då vill man ju ha en massa hembakat att bjuda på :)

Soffan :)

Det börjar likna nåt! Sista lagret är målat, eftersom Samuel är hemma idag så fick jag måla med honom på ryggen ;) tungt!! Men nu så! Bara tyg fattas :)

Jag är hemma från dagis idag med feber! Tur att mamman min har köpt isglass :)

Min lilla pyjamasprins :)

 Gabriel ikväll, i sin fina pysch som han fått av Lisse å Matte <3







 En liten kille på 11 månder, alldeles snart 1 år :D Underbart!! Vårat lilla hjärtebarn <3

Effektiv dag!

 Gud vad jag har hunnit fixa å dona idag :) Härligt!! Tvättberget är bara ett minne, allt e vikt i fina högar i garderoberna! Även om man gör samma procedur varje vecka, minst, så känns det alltid lika berfiande!! Jag har även hunnit rensa och organisera båda grabbarnas garderober.. Nu är det snyggt, prydligt och kläder i fel storlekar är utsorterat! Så härligt! Min egen garderob är ett skämt :O Men, men..
 Jag har även hunnit med att tvätta kökssoffan, putsa upp ytan och har målat ett grundlager sen ett med färg. Bara ett kvar så är målningen klar. Försöker fjäska för älsklingen men han har ingen lust att måla ;)

 Såhär såg soffan ut från början..



 Så får ni se fortsättningen såklart :D

 Kram på er!!

Jag vet!

 Jag är skittråkig i bloggen nuförtiden :P Men jag har lite att fixa med förstår ni.. Plus att jag har det lite jobbigt med magen. Ska som sagt till Mvc på Onsdag för att få ordning på det hela..
 Idag har jag tvättat, åter igen ett kopiöst tvättberg som jag inte fattar hur det kan växa till sig på bara dagar! Medans har jag lyckats rugga upp ytan på en kökssoffa jag fått som jag berättade förr, sen har jag tvättat av den och målat första lagret med häftgrund! Så det är några projekt på G, Samuel spenderar dagen med mormorn sin så då hinner jag med extra mycket! Nu ska jag riva ur Gabriels garderob och organisera. Varje gång när det är kart lovar jag att aldrig slarva med att hålla fint där ;) Jojo!!

 Håll till godo! Jag återkommer.. Även med bilder på soffan, före och efter :) Men det tar väl ett tag innan den är helt klar :)

 Kram på er finingar!

Slappdag!

God em/kväll på er :) Här har vi det mysigt inne idag då det är så kallt och rått!! Vi har haft lunchbesök här som sagt av Eva och Denice, en dejt som bestämdes tidigare i veckan som jag blev påmind om igår ;) Mitt virriga jag som spökar!! Men det var mysigt som alltid att ha dem här.. Kycklingsallad å vitlöksbröd å Ramlösa granatäpple!! Mer avancerat än så behöver det ju inte vara :) Dem kom lagom när grabbarna sov vilket är skänt så får man frid en stund! Har dock lite jobbigt med magen.. Inte magsjuka men öm och uppsvälld :O Mina P-piller har krånglat lite så jag tror det beror på det! Ska byta till nåt som passar min kropp bättre på onsdag, sånt här är så jobbigt :( Man orkar inte så mycket när man inte känner sig helt kurant!
 Men nu är det bara soffan som gäller resten av lördagskvällen! Ska ordna te och värma upp värmekudden :)


 Mina tre <3

 
Ha en fin lördagskväll vad ni än har för er!!

Julbestyr :)

 Jag är laddad inför att börja julpynta, redan nu!! Men det beror på att jag räknar med att det kommer ta lite tid här hemma med en ettåring och en tvååring i hus :) Såå mysigt tycker jag! Imorgon får jag besök av två fina vänner, Eva och Denice <3 Det blir också mysigt! :)


 Mamma å bebis Samuel den 23/12-09 hemma hos Denice å Pär med goda vänner :)

 <3

Idag..

 Dagen idag har varit lång, men härlig också!! Jag har haft mina två prinsar under mina vingar och varit på lekdejt med Malin och Johanna å deras småttingar :) Massa fika då hennes tjejer fyller nu snart, massa lek och en sväng på stan! Fyndade en vinterjacka till väldigt nedsat pris åt Samuel som han ska ha på dagis.. 150:- :D Fynd med andra ord!! 
 Jag försökte även komma på något till deras födelsedagar men det finns ju så mycket och leksaker är oförskämt dyrt enligt mig :O Det mesta dem redan har är presenter från tidigare. Jag funderar på att satsa på nåt i inredningsväg för deras framtida rum istället eftersom dem är så små än och födelsedagspresenterna brukar till mestadels ändå bestå av leksaker och kläder :)

 Har inga bilder från idag förutom på mobilen så jag får prova bloggappen sen ;) Men här kommer lite fler semesterbilder :)


 Vi hade inomhuspool på hotellet :)


<3


Två nakenfisar i en jättesäng :)


Min lillsnygging :)




Bröderna Johnsen :)








-Nu vill jag gå å bada ;)





 Som ni märker så är vyera av barnen mer intressant än nåt annat på resan ;D Småbarnsmammasyndrom!!

 Snart är det Idol :) Massa mys å godsaker står på menyn ikväll, jag är så trött!

Kram på er!



God kväll på er :)

 Gud vad kallt det har varit idag!! Den här ruggiga tiden innan snön kommer är värst tycker jag, det är så rått ute å inga fina färger kvar :O Nu vill jag ha snö så man kan få lite mysig julstämning :)
 Idag har jag å Gabriel varit inne i stan å haft en lite dejt med Sini å hennes lilla Ville, matat änder å käkat lunch på stan. Jag har även försökt spana på lite presenter åt våra små troll. Samuel fyller ju 2 år den 30:e november och Gabriel fyller ju 1 år den 14:e december :) Våra små grodor.. Tänk så fort tiden går! Jag önskar att jag kunde minnas när dem var så små så man bara kunde sitta med dem sovandes i famnen och snusa på dem <3 Det är många som undrar vad dem önskar sig men det är ju lite svårt när dem är så små än. När Samuel fyllde ett önskade vi oss mycket bra utekläder som Ull och sånt som är superbra att ha. Gabriel får väl nöja sig med sånt i år och leka med storebrorsans leksaker istället ;)







 Nu blir det SEN middag för oss.. Tror jag trillar av pinn annars här :P Puss så länge!!




Nu så :P


 Lillesnutt får åka på resväskorna :)


Tidningsläsning på planet..


 -Nu packar vi upp brorsan :)


Myser på hotellrummet första morgonen :)


Badar i poolen vid Döda havet.



Döda havet.


Jättesalt, folk låg och läste tidningen! :)



Lite pauser i all lek behövs <3



Mina tre älskade <3


Många bilfärder, utan bilstolar :O Mamman var svettig :P


En höjdpunkt när Samuel tvättade håret på lillebrorsan :D


Kvällsmys <3


Samuel stormtrivdes i det kalla bassängerna :P


Gabriel också :)


Gabriel kom även på en ny gångstil ;)



Våra små finingar :)



Ibland blir man lite sur ;)


Det går fort över när man får komma ut på lite äventyr :)


-Vi byter napp brorsan :)


En söt hotellkisse tog Samuels plats :)




Hotellpoolen :)


Så mysigt med vatten överallt :)

Har massa bilder, som är så fina! Får lägga ut lite fler imorgon :) Godnatt på er!!


Lilla Fabian!

Äntligen har jag fått träffa en liten person som jag sett fram emot länge nu :) Han kom ut lite tidigt så därför har vi inte fått chansen att träffas tidigare men nu blev det äntligen av! Åh så mysigt det var att få snusa lite på lillgullet :) Han var så nöjd å go, låg å spanade på mig med stora bå vakna ögon <3 Ojoj så jag känner att små bebisar bara passar helt in i min famn :) Jag älskar bebismys, och han luktade så gott :) Och min vän Ida, den stolta mamman hade inte kunnat se mer naturlig ut med bebis i armarna <3


Stolt "moster" till lilla Fabian :)


Puss på lilla godingen <3


 Sötnosen sover sött i pappas trygga famn :)

 Nu blir det lite kvällsfika :) Lovar att återkomma med lite fler semesterbilder också!! Är bara så trött på datorn ;) Har blivit avvänjd på semestern tror jag, jag pussar hellre på min älskling <3

Kram på er

 

Bildregn :)


 -Titta alla planen mamma!! :)



Junibacken på Arlanda :)

Så gick det inte att ladda upp fler :O Fortsättning följer!! ;)

Hem ljuva hem :)

 Igrå kom vi hem igen, efter en ganska lång flygresa! Veckan har varit superhärlig och små pojkar har njutit i fulla drag av att se lite annat :) Vi hade ingen direkt badtemp i hotellpoolen så det var tur att vi även hade inomhuspool, men det har varit så mysigt! Vi har badat i Döda havet och där var det supervarmt i vattnet och grabbarna kunde bada i poolerna.
 Mobilen har varit avstängd hela veckan, kameran har inte varit glödhet och som ni sett, inget bloggande alla! Väldigt välbehövligt och skönt kan jag säga :) Så när man kommer hem möts man av välkommen hem sms av alla godingar <3

 Idag har jag haft tvättstugan å bytt rent i alla sängar, Samuel har varit på dagis å Gabriel har struttat runt fötterna på mig :) Vanliga vardagen!
 Ska lägga in bilderna å ladda upp lite ikväll så ni får se några glimtar iaf :)

 Puss på er!!

Bloggpaus!

 Så var det dags för en vecka utomlands och jag kommer absolut inte prioritera någon datatid.. Bara njuta en stund och koppla av med familjen :) Så ni behöver inte tro att jag trillat av pinn, jag uppdaterar hur vi haft det när vi är på hemmaplan igen!

 Kram på er fina :)) <3

Utelek!

Tänk att det krävs så lite för att göra två små pojkar nöjda.. Lite friskluft, vackra löv, nån pinne och lite bus :)

image description
image description

Samuel och Gabriel igår eftermiddag :)

Av och till..

 Och ganska ofta sätter jag mig mitt på golvet någonstans i lägenheten och beundrar mina små gull som leker med något och kanske inte alls har tid med mamman sin :) Men så rätt vad det är får dem syn på mig och kommer fram, en gåendes och en krypandes.. Upp i famnen så att jag får hålla om dem, en och en oftast, som om dem väntar på sin egen tur.. Mina små hjärtan <3 Den här tiden är obetalbar...









<3

Zinkhus!

 Jag gillar alla slags ljuslyktor eller ljuskällor och det finns så mycket fint, Nordljus.net har jättemycket fina prydnadssaker av olika slag :) B.la dessa! Som inte alls var plånboksvänliga med ack så fina...


 Zinkhus 31cm högt 499:-


 Söt och speciell tygtomte från Maileg, 120cm hög 999:-

 Nordljus har även massa söta detaljer och allt är absolut inte såhär dyrt ;) Men självklart fastnade jag just för dem här ;D Man kan ju få drömma lite också!!

Julen!

 Jul för mig har egentligen aldrig varit en fin tid, den har mest förknippats med oro av olika anledningar. När jag bodde i Norge jobbade jag mer än gärna på julafton och så har det varit åren innan också. Sista julen som singel bodde jag i Trondheim, hade träffat mitt hjärta men inget var riktigt på allvar. Jag jobbade på ett av mina sex olika jobb Nidarvoll Sykehjem, jag började redan 15.00 och jobbade hela julaftonsnatten. Jag försökte göra allt för att dem boende skulle ha en så mysig jul som möjligt :) Och den kvällen dukade vi ett fint bord där alla satt och hade trevligt och åt julmat! Ett fint minne är att jag skålade med mjölk tillsammans med en av de boende som var 103 år gammal :)
 Nu ser mitt liv så annorlunda ut, jag ser verkligen fram emot julen.. Jag har en underbar älskling vid min sida och två små prinsar som förgyller vår tillvaro <3 Hemma hos oss blir det bara mys för hela slanten och så har det varit de två sista jularna tillsammans :) Härligt!!

Dem här fina julgranspynten köpte vi på Åhlens i veckan! Vi väljer dem omsorgsfullt och har kommit fram till att ta gemensamt beslut av vad som ska hängas upp i julgranen ;) Löjligt, jag vet, men mysigt! Mitt hjärta har gett mig de allra finaste jularna i hela mitt 25-åriga liv.


Åhléns 19/25:- :)

Snart Idol nu! Önskar er en trevlig Fredag kväll, vad ni än har för er :))


God förmiddag!

Här håller jag på att packa för fulla muggar och hoppas på att kunna klämma ner allt i två resväskor. Kläderna är väl minsta bekymret men alli som vi måste ha med till Gabriel tar mycket plats! Aja, det ska väl gå :) Lyxproblem kallas det!!

 Idag blir det helt enkelt inga utsvävningar, bara nån tripp ut kanske så pojkarna får leka lite :) Sen ska jag ta tag i tvättberget ikväll och varva det med lite idol och fredagsmys! Hoppas ni får en trevlig helg allihopa!!


 Gabriel hälsar att han har lite resfeber eftersom det är första gången han å storebrorsan ska resa utomlands :)

Kram på er!!

Småfolk i farta.

 Den här lilla herr Piggelin far runt i lägenheten och hittar på en massa hyss :) Han är såå pigg! Och vi är så glada! Samuel är så snäll och gullig med sin lillebror <3 Vi fick dock veta ytterligare en sak igår och det är att Gabriel även är allergisk mot ägg :O Det betyder att det kommer bli en liten utmaning framöver med maten..







Storebror var svår att få med på bild idag :)





 <3


I hemmets lugna vrå..

Just nu sitter jag uppkrupen i soffan med pepparkakor och mjölk :) En favorit från min sida som passar bättre ju närmare julen vi kommer! Gårdagen blev en total flopp!! Jag var så glad över att få åka iväg på Rihanna och det hade planerats länge så besvikelsen var stor när hela globen tändes och tre män kom ut på scenen för att meddela att Rihanna ställt in konserten, igen :( Först så trodde jag inte ens att det var sant, men sen insåg vi när alla började röra sig ut ur globen. Usch vad tråkigt! Jag blev irriterad också eftersom beskedet kom en halvtimme efter att konserten skulle ha börjat. Men det är över nu, och det var mysigt att få umgås lite med Johanna även om det inte blev som vi hade tänkt oss. :)

 Nu är det skönt att vara hemma hos sina älskingar igen såklart! :) Man möts av så mycket kärlek när man kommer hem, även om man bara varit borta ett dygn :P Så idag har vi bara myst härhemma med en liten visit av mormorn efter jobbet :)





Jag och Johanna igår eftermiddag, lyckligt ovetande ;)

 Nu ska jag och mitt stora hjärta äta smörgåstårta som mamma kom förbi med! Trevlig kväll på er fina :))

På G!!! :D

Sitter på tåget till Sthlm nu :) peppar med Rihanna i lurarna.. Vilka tråkisar som sitter på tåget, hihi! Luktar svett å ser griniga ut! Dem borde ha ett partytåg istället.. Waka waka!! :D

Rihanna!

 Mitt på dagen idag tar jag tåget till huvudstaden och möter upp min fina Johanna! :) Först en liten strapats på staden, förhoppningsvis en Latte på något mysigt fik och sen hem till henne för att peppa med Rihannalåtar på hög nivå och möjligtvis lite vin :D Mysigt! Sen ska vi på conserten med Rihanna och jag är så glad att hon spelar trots att hon är sjuk! Jag har verkligen sett fram emot det här.. Och älsklingen får snällt vara hemma med sina två småtroll och har en match innestående ;) Han är så snäll och är glad för min skull när jag ska iväg på något! Det är inte alla förunnat har jag erfarenhet av på nära håll :P

 Morgonen har bestått av så många pussar och kramar av Samuel som var möjligt! Nu är han på dagis och Gabriel står på tur när han vaknar :) Nu ska jag bara jolla mig lite här, fixa naglar och dona lite..

Kram så länge!

City Gross!

 Jag gillar den butiken.. Dem har Allt känns det som! Vi åker ofta dit och storhandlar.. Idag passade jag på när Samuel var på dagis, annars blir det kaos i kundvagnen :) Gabriel är nöjd än så länge med att spana ut över vyerna från kundvagnens botten med möjligtvis en ballong att vifta lite med!

image descriptionimage description

:) Vilket underbart sällskap! En frisk, glad, pigg och charmig liten Gabriel på 10 månader!! <3

Piggelin!

Gabriel är ännu piggare och gladare dag för dag :D Det är så välkommet med en busig och ivrig liten stormvind härhemma som river i mammans saker ;) Idag har blomkrukorna i fönstren legat risigt till och varje minut är det nya upptåg på gång! Han har dock spytt en gång i eftermiddag men vi håller tummarna att han bara satte lite i halsen :O Vi vill att det fortsätter i samma anda här så har dem nog snart två superpigga föräldrar som har energi till tusen! I veckan får vi nog provsvar på allergitesterna som dem tagit på honom också.. Men såhär prickig är bebis just nu... Det har han varit i flera veckor! 





 Jag har förresten försökt mobilblogga hela dagen utan resultat! Hoppas att dem tänker göra nåt åt appen snart så att man slipper irritera sig :P Man vill ju ha möjlighet att mobilblogga utomlands :)
 Nu ska jag dona lite här så att det blir lite ordning och reda! Puss på er