Getingsticket!!

 Natten som varit har varit orolig för Samuel, han har nog drömt en hel del, gråtit och vevat runt i sängen. Imorse upptäckte vi att hans getingstick som varit så fint med bara lite rodnas nu utvecklat sig till, jaa, det går att jämföra med ett smultronmärke. Väldigt rött, svullet och knöligt! :( Det har även brett ut sig till storleken av en golfboll ungefär, så nu har jag ringt rådgivningen.. Dem tror han kommer behöva antibiotika, men att vi ska se under dagen om det rättar till sig själv eller om han inte blir bättre. Det var inte ett bra utvecklingsförlopp iaf sa hon, utan det skulle bara blivit bättre och sedan försvunnit, det var ju ändå i tisdags han blev stucken..

 Nu har vi precis flyttat ut oss här i över 20 graders halvmolnig dag :) Mysigt att kunna vara ute med dem små.. Få se hur lördagen ter sig, mamma har erbjudit sig att vara barnvakt ikväll så att jag och älsklingen skulle kunna göra sällskap med Lisse och Matte ut och käka :) Få se hur Samuel blir, om mammas prins inte blir bättre sitter jag här och vaktar på honom istället :)

 Några bilder på en solstråle :)






 Trevlig lördag på er allihopa!!! :))
Kommentarer
Postat av: Sara-Blivande 3barns mamma

Haha, men gumman! Ser du inte inlägget? Jag la upp ett inlägg redan kl 14 med både kön och namn :) gå in igen och kolla.



Kramar!!

2011-07-09 @ 17:00:05
URL: http://glamina.blogg.se/
Postat av: Lilla H

Min lilla har också den dräkten det är superfin tycker jag!

2011-07-10 @ 21:58:29
URL: http://haleyborg.blogg.se/
Postat av: Therese- Mamma till Ameah

Men hur glad kan man vara då?! :) Underbart!

2011-07-11 @ 08:42:09
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: Smsa Låna

Fin sida du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2011-07-19 @ 22:21:55
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback