Furuvik :)

 Som ni kanske vet så bor vi bara 5 minuter från Furuviksparken vilket vi tycker är helt perfekt när man har småbarn. Ofta dyker det upp nåt som gör att allt tar längre tid än väntat och då är det så skönt att bara kunna sticka en liten stund och mysa lite i Furuvik bland massa djur och fin natur :) Samuel trivs som fisken i vattnet där och är helt orädd precis allt! Gabriel är också störtnöjd i vagnen eller bärselen när han får spana på allt runt omkring. Vi brukar oftast ta med oss en filt och en kaffetermos, och lite frukt såklart och stanna till på nån lugn plats ett tag.


-Heia!!


-Kom mamma!! Kom pappa!!!


-Hej hej!! Maat?!?! (stackars mammas lilla prins :P)


-Jasså är det en apa där framme?!?! :)


Puss min älskade unge!!! <3


 Lillesnutt tar stödvila :)

 En mysig eftermiddag! Imorgon blir det besök hos kära Gudmor Lisse.. Och en behövlig veckohandling, och hmm massa måsten som behövs kanske, som alltid :) Hoppas ni alla haft en trevlig helg, och får en fin start på en ny vecka imorrn!! :)

 Puss och kram!!

Kommentarer
Postat av: Sara - Blivande 3 barnsmamma

Vilka fina mysiga bilder.



Det är verkligen toppen att bo så nära! Vi bor själva grannar med Borås djurpark! Det är toppen! Ungarna älskar det. Man kan ju lika gärna ta "söndagspromenaden" där inne, eller bara gå dit och leka. Vi köper bara ett sk "lejonkort" så går vi dit hela säsongen gratis, intjänade pengar på andra besöket.



Hoppas att ni har det fint.

Kram Sara

2011-07-18 @ 19:51:39
URL: http://glamina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback